Kumaha Simbiosis Pemasaran Tradisional sareng Digital Ngarobih Kumaha Urang Mésér Hal

Pamasaran Tradisional sareng Digital

Industri pamasaran pakait pisan sareng paripolah manusa, rutinitas, sareng interaksi anu nyababkeun nuturkeun transformasi digital anu urang parantos laksanakeun dina dua puluh lima taun ka pengker. Pikeun ngajaga urang kalibet, organisasi parantos ngaréspon parobihan ieu ku ngajantenkeun strategi komunikasi média digital sareng sosial salaku komponén penting tina rencana pamasaran bisnisna, sanaos sigana saluran tradisional ditilar.

Média pamasaran tradisional sapertos papan iklan, koran, majalah, tv, radio, atanapi brosur sasarengan pamasaran digital sareng kampanye média sosial damel babarengan nyumbang kana hadé ngawangun kasadaran merek, hartos, kasatiaan, sareng pamustunganana mangaruhan konsumén dina unggal tahapan prosés kaputusanana.

Kumaha cara ngarobih cara urang mésér barang? Hayu urang ngalangkunganana ayeuna.

Transformasi digital

Kiwari, bagian ageung tina kahirupan urang kajadian dina ranah digital. Angka na jelas:

Dina dinten terakhir taun 2020, aya 4.9 milyar pamaké internét sareng 4.2 milyar rekening aktip dina jaringan média sosial di sakumna dunya.

Pitunjuk Loka munggaran

Nalika pasar online dikembangkeun, kitu ogé strategi pemasaran perusahaan. Revolusi digital dimungkinkeun pikeun mérek pikeun kalibet langkung gancang sareng langkung langsung sareng konsumén, ogé pikeun antar muka pikeun ngabandingkeun produk sareng harga, milari rekomendasi, nuturkeun anu ngadamel opini, sareng mésér barang-barang.

Cara urang mésér nuduh normalisasi panggunaan internét sareng jinak alat-alat anu dicekel ku tangan, nalika berinteraksi sareng perdagangan sosial, nyandak kaputusan, sareng balanja langkung gampil tibatan sateuacanna.

Pasar Anyar, Pamasaran Anyar?

Leres, tapi hayu urang jelas.

Strategi pamasaran anu épisién, tradisional sareng digital, nunjukkeun idéntifikasi kabutuhan komunitas, nyiptakeun tawaran khusus anu nampung kabutuhan éta, sareng sacara efektif komunikasi sareng anggotana pikeun ningkatkeun kapuasan. Sanaon ayana komunitas online teu mungkin pikeun ditolak, digital sanés pamasaran anu penting.

Upami anjeun henteu percanten ka abdi, candak Proyék Pepsi Refresh sakumaha conto. Dina 2010, Pepsi-Cola mutuskeun ninggalkeun iklan konvensional (nyaéta iklan tipi taunan Super Bowl) pikeun ngaluncurkeun kampanye digital anu masif, nyobian ngawangun kasadaran sareng ngokolakeun hubungan jangka panjang sareng konsumén. Pepsi ngumumkeun yén aranjeunna bakal masihan hibah $ 20 juta pikeun organisasi sareng individu anu ngagaduhan ideu pikeun ngajantenkeun dunya tempat anu langkung saé, milih anu pangsaéna pikeun pamilihan umum.

Dina kaitanana pikeun papacangan, hajat aranjeunna janten pencét! Langkung 80 juta sora didaptarkeun, Halaman Facebook Pepsi ngagaduhan ampir 3.5 juta likes, sarta Akun Twitter Pepsi ngabagéakeun langkung ti 60,000 pengikut, tapi naha anjeun tiasa nebak naon anu kajantenan pikeun penjualan?

Merkna kaleungitan sakitar satengah milyar dolar dina pendapatan, turun tina jabatan tradisionalna salaku inuman lemes nomer dua di Amérika janten nomer tilu, di tukangeun Diet Coke. 

Dina kasus anu khusus ieu, média sosial nyalira ngamungkinkeun Pepsi ngahubungi para nasabah, ningkatkeun kasadaran, pangaruh sikap konsumén, nampi tanggepan, tapi éta henteu ningkatkeun penjualan anu maksa perusahaan nyoko, sakali deui, strategi multi-kanal anu kalebet tradisional taktik pamasaran. Naha éta bakal janten?

pepsi cola tanda

Digital sareng Tangan Tradisional dina Pegangsaan

Média tradisional henteu rusak. Anu kedah dilereskeun nyaéta pola pikir tina parobihan média tradisional sareng kumaha perananana ayeuna.

Charlie DeNatale, Luhur Stratégi Média Tradisional

Sigana mah ieu moal langkung leres, upami henteu, naha urang masih ningali di luar McDonald?

Sanaos urang nyebat tradisional, pamasaran konvensional mekar sacara ékspansi ti saprak jaman emas radio sareng koran, asumsina ayeuna peran anu béda pisan. Éta ngabantosan target anggota anu béda dina hiji kulawarga, pikeun ngahontal pamirsa khusus liwat majalah khusus, program tv, sareng koran, nyumbang kana nyiptakeun rasa soliditas, kredibilitas, sareng akrab pikeun mérek, sareng ngawangun suasana anu pikaresep di sakurilingna salaku muhun

Kusabab digital kabuktosan penting pisan pikeun merek pikeun nyaluyukeun sareng pasar anu teras-terasan, tradisional tiasa janten senjata pikeun merangan perhatian masarakat anu pondok-gancang, ngamungkinkeun pendekatan anu langkung pribadi, sabab katalog bulanan mangrupikeun conto tina. Sedengkeun sababaraha panginten peryogi pangaruh pikeun nangtoskeun pameseranna, anu sanés panginten langkung tiasa dipercaya pikeun tulisan koran. 

Nalika damel sasarengan, medium pamasaran digital sareng tradisional ngempelkeun kadua sisi spéktrum klien, ngahontal palanggan poténsial anu langkung seueur anu tiasa ngakibatkeun transaksi paralel sareng mandiri pikeun paningkatan pendapatan. Ngalanglang hiji sareng anu sanés nambihan kasempetan pikeun ngajaga pemirsa dina mérek "gelembung pangaruh" sareng sacara épéktip mangaruhan perjalanan kaputusan konsumen.

Pikiran final

Ayana digital sareng sosial barengan pakakas mobile anu sacara drastis ngawangun cara urang mésér, ngadorong umat manusa kana balanja online, tapi jawaban pikeun parobihan éta nyaéta strategi pemasaran multi-kanal, kalebet medium anu tradisional anu mangaruhan prosés akuisisi sadayana. Komunikasi ngaliwatan saluran anu sanés, perusahaan mastikeun langkung-sesah-kanggo-kabur gelembung pangaruh anu tiasa ngahasilkeun pangaruh dina sagala tahapan perjalanan konsumen tina ngahudangkeun kahoyong dugi ka pasuli.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.