Symbl.ai: Platform Pangembang pikeun Kecerdasan Paguneman

Symbl.ai Kecerdasan Jieunan Paguneman

Asét anu paling berharga dina bisnis nyaéta paguneman na - duanana paguneman internal di antara pagawé sareng pangasilan éksternal anu ngahasilkeun paguneman sareng konsumén. Lambang mangrupikeun serangkaian komprehensif API anu nganalisis paguneman manusa alami. Éta nyayogikeun kamampuan pikeun pangembang interaksi ieu sareng ngawangun pangalaman palanggan anu luar biasa dina saluran naon waé - naha éta sora, video atanapi téks.

Lambang diwangun dina téknologi Contextual Conversation Intelligence (C2I), ngamungkinkeun para pamekar pikeun gancang ngahijikeun kecerdasan buatan canggih anu ngalangkungan pamrosésan basa alam (NLP) sareng paguneman téks. Kalayan Symbl, pamekar tiasa ngajadikeun otomatis analisa kontekstual paguneman alami tanpa latihan / kecap hudang sareng tiasa nyayogikeun topik kasimpulan real-time, item tindakan, tindak lanjut, ideu, sareng patarosan.

Symbl's API masihan kami fungsionalitas anu dibédakeun pisan pikeun ngawangun pangalaman rapat anu luar biasa pikeun konsumén urang. Kami bungah pikeun nyayogikeun pangguna pikeun wawasan pasamoan otomatis sareng barang-barang tindakan dina produk Intermedia AnyMeeting® kami sareng ngarepkeun pangalaman paguneman anu béda anu bakal kami nguatkeun kapayunna.

Costin Tuculescu, VP Kolaborasi di Panganteur, komunikasi terpadu sareng panyadia aplikasi bisnis awan terkemuka

Platformna ngagaduhan kotak widget UI anu tiasa disesuaikan, SDK seluler, integrasi Twilio, sareng sababaraha interface API sora pikeun aplikasi telepon sareng websocket.

Kalayan krisis anu ayeuna, pakakas kecerdasan paguneman sapertos Symbl tiasa ngabantosan pisan, ngungkulan tantangan produktivitas pagawé jarak jauh dina ékonomi anu beuki global. Kalayan paningkatan padamelan jauh, platform anu tiasa diprogram anu tiasa ngabantosan pangembang nambihan sareng nyebarkeun analisis paguneman henteu ngan ukur perlu, éta penting pisan. 

Fitur Simbol Kalebet:

  • Analisis Biantara - Pangwanoh pidato otomatis, sababaraha pamisah panyatur, detéksi wates kalimat, tanda baca, émosi.
  • Anu tiasa dilakukeun Téks Analytics - Wawasan sapertos barang Aksi, tindak lanjut, ideu, patarosan, kaputusan dibarengan topik diringkeskeun tina paguneman.
  • Widget UI anu tiasa disesuaikan - Platform intelijen paguneman anu munggaran anu tiasa diprogram ku widget UI pikeun nyiptakeun pangalaman anu dilebetkeun sacara asli dina aplikasi.
  • Dashboard Real-Time - Tampilan tingkat luhur paguneman pikeun pangguna sareng bisnis nganggo dasbor real-time anu tos diwangun.
  • Integrasi Alat Gawé - Integrasi anu tiasa dilebarkeun nganggo webhooks sareng out of the box integrations sareng kalénder, email sareng seueur deui.

Sadaya paguneman seueur-seueur informasi, henteu terstruktur, sareng kontekstual. Sacara sederhana, aranjeunna rumit. Dugi ka ayeuna, ngan ukur sempit, manual, sareng sering pilihan rawan kasalahan anu sayogi pikeun pangembang sareng perusahaan pikeun sacara efektif ngiringan gangguan ieu. Ayeuna, sadayana anu diperyogikeun pikeun ngalangkungan watesan ieu sayogi. 

Simbol Kecerdasan Paguneman Simbol:

Ieu conto kaluaran paguneman antara dua peserta anu ngagaduhan topik kasimpulan, transkrip, wawasan, sareng tindak lanjut anu saleresna sareng tanggal sareng waktos.

Simbol AI Paguneman Conto

Ngadaptarkeun Akun Simbol

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.