Symbolset: Tambahkeun Ikon Sosial Kana Situs Anu Sareng Font Wéb Ieu!

Spesifikasina SSSocial Static

Ampir unggal situs dina wéb ngamangpaatkeun sosial ikon pikeun nembongkeun tautan kana Twitter, Facebook, LinkedIn sareng alamat sosial sanés dina wéb. Paramban modéren nawiskeun kasempetan pikeun ngalebetkeun font, ngamungkinkeun kemungkinan anu teu aya watesna dina desain ayana wéb anjeun.

Kami damel di situs klien anu saé anu didesain ku KA + A, perusahaan mérek sareng desain anu suksés pisan. Kami parantos damel bareng sareng seueur palanggan ... aranjeunna ngagulung mérek sareng ngararancang teras kami ngaropea, ngaoptimalkeun sareng ngahijikeun pikeun klien kami. Éta hebat pisan kusabab désainer na henteu ngan ukur ngawangun situs anu saé, aranjeunna ogé nyerat kode anu saé.

ikon sosial

Klién kami naros ka kami pikeun nambihan gambar LinkedIn sareng tautan ka handapeun katuhu situsna. Nalika urang ningali-tingali, kami mendakan yén éta sanés gambar. Éta mangrupikeun font anu ningalikeun Twitter sareng Facebook! Ngalakukeun sababaraha peretasan gancang, urang tiasa ningali yén aranjeunna parantos ngalaksanakeun ikon sosial ti Symbolset.

Simbol nyaéta font simbol semantis. Éta dianggo dina panyungsi modéren sareng dimana waé fitur OpenType didukung.

Ieu épisién pisan! Fon tiasa dirobih, gaduh warna naon waé, sareng nganggo stilion sanés ngalangkungan CSS, sapertos hover contona. Sareng font dimuatna gancang pisan. Tina sudut pandang pangwangunan, urang henteu kedah gaduh desainer urang ngaréproduksi ikon sosial énggal anu sami warna, ukuran sareng gaya anu sami. Urang ngan saukur kedah nganggo kode HTML kanggo ikon LinkedIn, bungkus dina tag jangkar, sareng jauh urang angkat!

Symbolset Sosial ngan ukur $ 3 sareng ikon sosial ayeuna:
Spesifikasina SSSocial Static

Salam ka KA + A pikeun palaksanaan anu hadé. Kuring yakin kami bakal mendakan seueur kasempetan sanésna pikeun ngahijikeun ikon Symbolset kana situs urang sorangan. Catetan terakhir, aranjeunna henteu ngan saukur ngagaduhan Ikon Sosial, aranjeunna ngagaduhan sababaraha séri font anu sanés… lambang….

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.