Manajemén Média Sosial Perusahaan ti Syncapse

kumaha platform syncapse jalan

Dina perusahaan perusahaan anu kalibet dina média sosial, aya seueur kagiatan. Tina paguneman pangrojong sareng penjualan dugi ka pamasaran sareng promosi, paguneman kedah leres-leres dialihkeun, gancang diréspon, sareng dipastikeun yén aranjeunna tiasa ditangani leres-leres. Ampir unggal minggu urang ngadangu korporasi utama sanés anu ngahaja nyebarkeun tweet anu ngerakeun kusabab aranjeunna henteu ngagaduhan paréntah sareng kontrol dina ngalirkeun sareng nyatujuan olahtalatah.

Platform média sosial perusahaan nawiskeun kasempetan pikeun museurkeun, mempermudah sareng ngarobih paguneman kalayan épéktip sareng épéktip. Platform Syncapse nawiskeun kamampuan pikeun perusahaan pikeun nyiptakeun sareng ngabagi sadaya témplat média sosial ngalangkungan dasbor terpusat. Citakan desain disimpen sareng disayogikeun pikeun pangurus halaman sareng agénsi lokal pikeun lokalisasi.

nu Platform Syncapse nyayogikeun téknologi sareng infrastruktur anu ngamungkinkeun épisién, kolaboratif, penerbitan global, nampi integrasi data pihak ka 3, sareng nyiptakeun visualisasi data anu bermakna sareng analytics ngeunaan kinerja.

Publikasi Syncapse

syncapse nyebarkeun

Platform Syncapse nyayogikeun:

  • Platform ngahijikeun pikeun platform Facebook, Twitter, Youtube, sareng blogging
  • Tanda asup pikeun pangguna di sadaya saluran
  • Administrasi berbasis peran - Pangguna anu disayogikeun sareng ditugaskeun kalungguhan sareng situs
  • Eusi lokal anu aya hubunganana sareng persetujuan sareng terbitan di tingkat global & lokal
  • Platform nawiskeun kamampuan pikeun eusi udagan ka nagara, kota sareng bahasa
  • workflow, logging acara, arsip data
  • Almenak eusi - pandangan terpusat tina sadaya eusi anu dijadwalkeun dina sadaya saluran anu dikokolakeun
  • Tingali sareng sedeng sadayana koméntar sareng paguneman
  • Identipikasi influencer konci, loyalist mérek, sareng prospek langsung
  • Kumpulan data terpusat - Nyayogikeun dasbor terpusat tina métrik konci dina sadaya situs

Syncapse Kampanye Analytics

kampanye syncapse

Syncapse Francaise Edition

Salaku tambahan, Syncapse nawiskeun tambihan Waralaba anu ngamungkinkeun kantor pusat waralaba ngembangkeun kontén sosial pikeun disalabarkeun ka agén, waralaba sareng franchisee. Kalayan édisi waralaba, Syncapse mastikeun patuh perusahaan sareng disatujuan ku tingkat anu diperyogikeun sateuacan éta sayogi ka Francais.
waralaba syncapse

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.