Sinergi: Kumaha Pamasar Ngagaleuh Média Milik sareng Média Anu Dibayar sareng Bayaran sareng Milik

jaringan 3017395 1280

Ngubaran pamasaran mayar sareng pamasaran anu dipimilik sacara misah ngarobih pemasar, rengking sareng pendapatan. Kaseueuran pamasar ngavaluasi saluran nyalira, atanapi, ngabagi mayar, didamel, sareng pamasaran milik.

Hasilna?

Anjeun ngantep 50-100% tina hasil poténsial anjeun dina méja.

Kuring nembe naroskeun ampir saratus CMO sareng eksekutif pamasaran: Kumaha pangaruh pamasaran organik sareng mayar sareng silih kuatkeun? Éta waleran anu pikasieuneun pisan, sareng nyayogikeun buktos anu kuat yén para pemasar kedah milarian sareng ngamangpaatkeun sinergi sanés dina jero tapi sadayana antara sadaya saluran pamasaranna.

Sosial mangrupikeun conto anu jelas.

Kaseueuran merek jus sosial sosial kalayan mayar sakedik. Tapi sababaraha pemasar mendakan yén manpaatna ngalegaan ogé ngalangkungan hasil média sosial anu langkung saé. Salaku conto, meureun… kana pamasaran milarian organik.

Kami ngaluncurkeun kampanye Iklan Facebook pikeun ngamajukeun hadiah masihan gratis. Ieu nyababkeun rébuan suka, biasa, tweet sareng sakitar 50 tautan asup tina blog perjalanan. Lalu lintas teangan organik kami parantos ningkat 35% salami sababaraha bulan sabab saham sosial sareng tautan asup mangrupikeun faktor peringkat utama dina algoritma Google. Amine Rahal, pangadeg sareng CEO Little Dragon Media

Kalayan kecap sanésna, dibayar sosial ngarah ka hasil sosial ngarah kana hasil SEO ngarah kana patalimarga wéb anu dipimilik.

Éta mangrupikeun ranté anu hadé, upami anjeun pamasar kalayan anggaran terbatas.

Conto sanesna? Mayar-per-klik kana SEO organik.

Ngan kanyataan yén anjeun nyetir patalimarga tambahan pikeun sipat wéb anjeun ngagaduhan pangaruh anu positip sacara umum:

Rata-rata, urang parantos ningali angkat 10 dugi ka 20% dina patalimarga milarian organik pikeun kecap konci sareng frasa dimana iklanna ogé ditempatkeun, khususna di sakitar pamilarian mérek. Iklan éta ogé saé pisan sareng performa kalayan saé, sabab biasana biaya anu langkung handap. Kent Lewis, pangadeg sareng Présidén Anvil

Naha damel ieu?

Laura Simis ti Coalmarch nyatakeun yén kusabab pangunjung halaman mangrupikeun faktor dina peringkat halaman hasil search engine, naekeun pangunjung ka halaman khusus ngalangkungan média berbayar tiasa ningkatkeun kamampuan halaman éta pikeun pangkat ogé.

Janten, jenis angkat naon anu anjeun tiasa hasil tina téhnik ieu ngagabungkeun SEM sareng PPC? Pemasar anu kuring survey mah cenah hasilna dibasajankeun 10 nepi ka 40% angkat. Éta panginten henteu ngagubris bumi ... tapi dasarna gratis.

Hiji conto anu saé pisan: SEO organik sareng iklan balanja Google anu mayar.

Anu ieu nyababkeun dorongan 7X masif dina pendapatan pikeun hiji pamasar.

Alison Garrison, sutradara senior pamasaran di Volusion, platform e-niaga pikeun SMBs, ningali optimasi mesin pencari organik panjang 12 bulan pencét kokotor mayar nalika anjeunna nambihan iklan Google Shopping.

Saatos nyiapkeun kampanye eupan Balanja, padamelan SEO anu parantos sakitar sataun ngagaduhan daya tarik anu signifikan, sareng patalimarga tina pamilarian organik ningkat 325% sacara umum sareng langkung ti 400% ti mobile nyalira sataun-langkung-taun. Alison Garrison

Tapi pendapatan leres-leres ngaluncatan ogé hateupna ... kalebet pendapatan pencarian organik.

Panghasilan tina milarian organik naék 240% salami periode éta. Iklan eupan balanja mangrupikeun konci pikeun kasuksesan di dieu - patalimarga sacara umum ningkat langkung ti 2,500%, patalimarga sélulér ningkat langkung ti 10,000%, pendapatan ningkat langkung ti 800%, pendapatan mobile naék langkung ti 80,000% - sanés typo.

Alison Garrison

Jelas, klienna ngamimitian tina dasar leutik tina pendapatan wéb sareng mobile. Sareng, aya dua peringatan penting anu sanés. Hiji: anjeunna nanem modal sataun pinuh dina search engine optimization. Éta dédikasi sareng usaha - sareng sudut pandang jangka panjang - anu anjeun sering teu ningali. Sareng dua: mileage anjeun tiasa bénten-bénten. Ngan kusabab hiji pemasar tujuan pikeun bulan sareng pencét béntang sanés hartosna unggal pamasar bakal ngahontal hasil anu sami.

Masih, hasilna matak imut.

Sareng, minimal, hasilna Garrison ngabuktikeun kabutuhan sinergi antara saluran pamasaran. Pemasar anu henteu milari sareng ngamangpaatkeun sinergi antara saluran pamasaran mayar sareng organik kaleungitan emas murni.

Sacara harfiah.

Panilitian pinuh ku wawasan ti sadaya pemasar anu kuring ngobrol tiasa sayogi gratis di dieu.

Unduh Study Pinuh Di dieu

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.