Sysomos Gaze: Pangimeutan Gambar sareng Pidéo pikeun Média Sosial

paneuteup sysomos

Anjeun mérek nasional sareng palanggan anu dianiaya ngabagi poto anu éra pikeun mérek anjeun dina média sosial. Aranjeunna henteu nyirian anjeun dina poto, tapi teuing alus upami henteu dibagi. Éta janten viral sareng sateuacan anjeun terang éta, waspada monitoring anjeun badé pareum sabab situs terkemuka mimiti nyebatkeun anjeun sareng ngabagi gambar sacara online.

Momentum parantos ngambil alih sareng waktos intina, tapi anjeun kasep pisan. Anjeun dina modeu pertahanan. Anjeun masihan pernyataan, rendah haté nyungkeun hapunten, sareng ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngajantenkeun palanggan.

Kumaha upami aya jalan anu sanés? Kumaha upami aya jasa anu ngaidéntifikasi logo anjeun dina poto sareng ngawartosan anjeun langsung tina kajadian éta. Dina jaringan leutik anu ningali gambarna, aranjeunna ningali réspon anjeun sababaraha later. Sugan anjeun nyorong poto deui ku hapunten sareng pangubaran. Sanaos éta henteu ngeureunkeun gambar tina janten viral, saha waé anu mutuskeun nyerat ngeunaan debacle ogé ngabagi réspon anjeun.

Daripada katingali sapertos mérek anu dahsyat anu teu paduli, anjeun ayeuna katingalina sapertos mérek anu ngupingkeun konsumén anjeun. Ieu kauntungan di tukang Sysomos Gaze (samemehna Gazemetrik) - nyayogikeun gambar sareng pidéo pidéo pikeun média sosial, analytics, manajemén kampanye sareng ngalaporkeun.

Ngatur mérek séhat peryogi henteu ngan ukur terang saha anu nyarioskeun merk anjeun, produk atanapi jasa - tapi ogé naon visual anu aranjeunna bagikeun sareng tingali. Sysomos Gaze mendakan gambar mérek anjeun ngalangkungan saluran sosial sareng ngahijikeunna dina hiji tempat.

Sysomos Gaze ogé gunana pikeun manajemén hak digital, ngamungkinkeun merek pikeun gampang ngahubungi pangguna anu parantos masang poto. Merek tiasa nyungkeun idin pikeun nyebarkeun deui gambar anu dihasilkeun ku pangguna dina saluran nyalira, ngajantenkeun kontén éta kana aset anu tiasa dianggo pikeun mérek.

dasbor teuteup sysomos

Anjeun tiasa ogé ngawas gambar sareng pidéo nyebatkeun waktos ku Sysomos Gaze Analytics.

sysomos-tatapa

sysomos-gaze-filter

Ngeunaan Sysomos

Sysomos nyaéta perusahaan intél sosial anu dikuatkeun ku élmu data anu masihan usaha konteks saharita kana ratusan jutaan paguneman anu lumangsung online unggal dinten. Platform intél sosial Sysomos teras-terasan ngadékodasikeun paguneman sareng carita warta ieu pikeun masihan para waleran waleran sacara real-time ngeunaan naon anu raoseun sareng raos para pelangganna.

  • Milarian sareng curate gambar sosial média sosial otentik sareng pidéo ti konsumén dina hiji tampilan.
  • Ngajalankeun otomatis alur kerja paménta persetujuan ngamungkinkeun para pemasar pikeun gampang ngumpulkeun idin ti konsumén pikeun ngagunakeun gambar sareng pidéo na dina kampanye pamasaran
  • Pembina eusi Lookalike sareng Smartlists: Pemasar tiasa ngawangun kumpulan gambar dumasar kana unsur visual ku milih sét gambar sareng elemen anu dipandang ku marketer pikeun ngawaskeun atanapi nga-curate.
  • Monitor sareng terlibat kalayan pangirut Instagram sareng Twitter, kéngingkeun wawasan kana sipat, karemenan sareng kagiatan anu unik

Langkung ti 1500 mérek sareng agénsi, kalebet 80 persén mérek global anu paling berharga, sakumaha anu dirangking ku Interbrand, percanten ka Sysomos pikeun kecerdasan sosialna. Sysomos ngagaduhan kantor di tujuh kota di dunya, kaasup London, New York, San Fransisco sareng Toronto.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.