Pamasaran Generasional: Kumaha Unggal Generasi Tuh Diadaptasi sareng Ngamangpaatkeun Téhnologi

Kagunaan Generasional sareng Nyoko Téhnologi

Lumayan pikeun kuring ngahelas nalika ningali sababaraha tulisan ngageleger Millennial atanapi ngadamel kritik stereotip anu pikareueuseun. Nanging, aya sakedik mamang teu aya kacenderungan paripolah alami antara generasi sareng hubunganana sareng téknologi.

Jigana aman pikeun nyatakeun yén, rata-rata, generasi anu langkung lami ulah ragu-ragu nyandak telepon sareng nyauran batur, sedengkeun anu langkung anom bakal luncat kana pesen téks. Nyatana, urang bahkan ngagaduhan klién anu ngawangun olahtalatah téks platform pikeun perekrut komunikasi sareng calon ... waktuna robih!

Unggal generasi ngagaduhan ciri anu béda-béda, salah sahiji kumaha cara ngagunakeun téknologi. Kalayan téknologi gancang berinovasi dina kagancangan, jarak antara unggal generasi ogé mangaruhan cara unggal kelompok umur ngagunakeun sagala rupa téknologi pikeun hirupna langkung gampang - boh dina kahirupan sareng di tempat damel.

BrainBoxol

Naon Generasi (Boomer, X, Y, sareng Z)?

BrainBoxol ngembangkeun infographic ieu, Évolusi Tech Sareng Kumaha Urang Sadaya Pas, anu ngajentrekeun masing-masing generasi sareng sababaraha paripolah anu sami sareng anu nyoko kana téknologi.

  • Baby boomer (Lahir 1946 sareng 1964) - Boomer orok mangrupikeun panaratas pikeun ngadopsi komputer di bumi - tapi dina titik ieu dina kahirupan aranjeunna, aranjeunna langkung seueur hoream ngeunaan nyoko téknologi anyar.
  • Generasi X (Lahir taun 1965 dugi ka 1976)  - utamina nganggo email sareng telepon kanggo komunikasi. Gen Xers nyaéta nyéépkeun waktos langkung online sareng ngamangpaatkeun telepon pinterna pikeun ngaksés aplikasi, média sosial, sareng internét.
  • Milénium atanapi Generasi Y (Lahir 1977 dugi 1996) - utamina ngamangpaatkeun olahtalatah téks sareng média sosial. Milénial mangrupikeun generasi munggaran anu tumuh sareng média sosial sareng telepon pinter sareng teras janten generasi anu nganggo téknologi paling lega.
  • Generasi Z, iGen, atanapi Centennial (Lahir 1996 sareng engké) - utamina nganggo alat komunikasi genggam sareng asesoris kanggo komunikasi. Nyatana, aranjeunna aya dina aplikasi olahtalatah 57% waktos aranjeunna nganggo smartphone.

Kusabab béda anu béntenna, pamasar sering ngagunakeun generasi pikeun target média anu hadé sareng nyalurkeun sabab nuju nyarios ka ruas khusus.

Naon Marketing Generational?

Pamasaran Generasional mangrupikeun pendekatan pamasaran anu ngagunakeun ségméntasi dumasar kana kohort jalma anu dilahirkeun dina kurun waktu anu sami anu bagikeun umur sareng tahap kahirupan anu sarimbag sareng anu dibentuk ku rentang waktu (kajadian, tren, sareng kamajuan) anu khusus.

Infographic pinuh nyayogikeun sababaraha paripolah anu lengkep, kalebet sababaraha kalakuan anu nyusahkeun anu nyababkeun konflik antara kelompok umur. Parios éta…

Évolusi Tech sareng Kumaha Urang Sadaya Pas

2 Komentar

  1. 1

    Éta nyatakeun Gen Z nyaéta "200% kamungkinan nyarios dina telepon sélulér nalika wawancara padamelan" - "200% sakumaha kamungkinan" peryogi perbandingan, sareng "200% kamungkinan" hartosna "dua kali kamungkinan" - janten dua kali kamungkinan Saha anu nyarios dina telepon sélulér nalika wawancara padamelan? sareng ieu salaku anu diwawancara atanapi anu diwawancara? Sareng kumaha ieu cocog sareng ngan ukur 6% ngaraos resep pikeun ngobrol, nga-sms, atanapi nga-surfing nalika digawé? Wawancara padamelan AYEUNA jalan ... .. upami ngan 6% ngaraos ok, ku naon cara aranjeunna dua kali kamungkinan janten OK ngobrol dina telepon nalika wawancara padamelan? Ieu henteu aya artina APA, ngan sacara matematis !!! ?????

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.