Tumuwuh Tablet: Statistik Pamakéan sareng Ekspektasi

statistik pamakean tablet

Abdi pangguna tablet anu resep ... Kuring gaduh iPad sareng iPad Mini salian ti MacBook Pro sareng iPhone. Cukup pikaresepeun, kuring ngagunakeun masing-masing alat khusus pisan. Misalna iPad Mini kuring, mangrupikeun tablet anu sampurna pikeun rapat sareng perjalanan bisnis dimana seueur jalan-jalan sareng kuring henteu hoyong nyeret laptop sareng sadaya kabel, carjer, sareng aksesoris anu diperyogikeun. IPad mah biasana tetep caket ka sisi ranjang kuring tina televisi pikeun balanja sareng maca. Éta ageung teuing kanggo usaha tapi ageung di bumi.

Tablet sareng laptop parantos ngaleungitkeun pasar desktop. Dina 2013, pasar desktop PC turun ku 98%! Abdi nembé ngalengkepan deui kantor bumi kuring sareng desktop anu pensiunan ngagentos nangtung laptop sareng Thunderbolt tampilan. Sareng produktivitas kuring di bumi parantos ningkat kusabab kuring ngan saukur nyandak laptop diantawis kantor sareng henteu kedah hariwang ngeunaan nyolokkeun charger, mindahkeun file, jst.

Dina taun 2013 penjualan tablet ngabeledug, ningkatkeun 68% anu kagum pikeun ngahontal 195.4 juta unit sadunya. Kalayan penjualan global diperkirakeun pencét 1 milyar unit dugi ka 2017, éta parantos penting pikeun éksékutip di unggal tingkatan ngartos pentingna tablet sareng kumaha pangaruhna kana siklus pameseran sareng keterlibatan konsumen sacara umum.

Mastikeun situs anjeun responsif kana panggunaan tablet - ogé ngamangpaatkeun médium pikeun browsing isyarat atanapi ngembangkeun aplikasi - tiasa nyayogikeun pamutahiran anu signifikan dina papacangan palanggan sareng pangunjung ogé konvérsi. Kanyataanna, pangguna tablet ngagaduhan kagiatan anu khusus, sapertos maca sareng balanja, yén aranjeunna leres-leres resep nganggo tabletna pikeun tampilan ponsel, laptop atanapi desktop. Naon pangalaman pikeun pamiarsa anjeun?

Usablenet_Infographic_Tablet_Final_US

2 Komentar

  1. 1

    Naha aya anu ningali kana tablet / pc Microsoft pangénggalna. Kuring badé kénging hiji dinten ayeuna sareng nyobian mareuman sadaya produk Apple. G'bye Apple! Abdi dina Macbook pro, iMac, tablet sareng iPhone pangénggalna. K-éta! Ngucapkeun salam pikeun muka téknologi!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.