Kumaha Tablet Ngarobih Kabiasaan Balanja

statistik balanja tablet

Upami Eusi mangrupikeun Raja, maka UX kedah janten Ratu. Ku kamekaran dramatis ponsel sareng tablet, pangalaman pangguna (UX) tiasa ngagaduhan pangaruh pangageungna dina kamekaran penjualan di luar kualitas eusi éta sorangan. Pangalaman ieu moal tiasa ditolak deui sareng kedah dipertimbangkeun nalika anjeun nyaluyukeun ayana online anjeun.

Infographic ieu ti Monetasi: Pasar tablet anu ngembang parantos ngajantenkeun tren pamahaman perkawis penting nalika ngaoptimalkeun halaman wéb pikeun nyiptakeun pangalaman pelanggan anu relevan. Infographic ieu kalebet inpormasi ngeunaan kabiasaan pembeli tablet, kalebet sababaraha data éksklusif tina anu énggal Monetasi EQ laporan.

CouchCommerce

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.