Tag Blog: 5 Rahasia perkawis Kuring

douglas karr sq

rasiahShel Israel parantos blog-tag ka kuring. Kaulinan na nyaéta nyaritakeun lima rahasia ngeunaan diri anjeun teras nyambungkeun ka lima jalma anu anjeun kenal teras aranjeunna kedah nyarioskeun lima hal anu anjeun panginten henteu terang ngeunaan aranjeunna.

  1. Ophidiophobia: Éta abdi. Teu tahan aranjeunna! Kuring guyonan yén upami kuring lumpat kana oray, kuring bakal ngalungkeun murangkalih kuring sareng lumpat ngagorowok dina nada anu tiasa ngacapruk gelas.
  2. Euweuh dina kahirupan kuring anu kantos ngabandingkeun sareng kabagjaan, prestasi sareng kareueus anu disakolakeun ku barudak kuring, Billy sareng Katie. Teu nanaon. (Abdi henteu leres-leres miceun éta oray, kuring janji).
  3. Abdi kantos ngenalkeun pamajikan munggaran kuring kalayan banyolan salaku pamajikan munggaran kuring. Kuring henteu terang éta bakal janten kanyataan.
  4. Hate duit. Hate kuring pisan kana artos anu kuring henteu pernah nyaimbangkeun buku cek kuring. Upami kuring gaduh sajuta dolar, kantun gaduh masalah artos sajuta dolar.
  5. Nalika kuring gaduh ratusan réréncangan, kuring ngan ukur gaduh hiji sobat ti saprak budak. Sahabat kuring Mike cicing di Vancouver sareng pamajikanana anu luar biasa, Wendy. Mike ngagaduhan perusahaan alat kabugaran sareng Wendy mangrupikeun produser tipi sareng aktor. Aranjeunna jalma anu luar biasa.

4 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Teu sangka ieu "rahasia" ngeunaan anjeun. Malah kuring terang sadayana hal éta. Utamana nomer 4 sareng MASIH nganyenyeri kuring.

  4. 4

    Sigana mah kuring muka sababaraha akun deui ngan ukur pikeun bug anjeun, Irlandia! Mudah-mudahan anjeun sareng kulawarga anjeun ngagaduhan usum liburan anu hebat.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.