Ngartos Pentingna Pedoman Mutu Inventory (IQG)

kualitas iklan
Waktu maca: 3 menit

Mésér média online henteu sapertos balanja kasur. Konsumén tiasa ningali kasur di hiji toko anu aranjeunna badé mésér, henteu sadar yén di toko anu sanés, potongan anu sami pisan mangrupikeun harga anu langkung handap sabab aya dina nami anu sanés. Skénario ieu ngajantenkeun hésé pisan pikeun anu pembeli terang persis naon anu aranjeunna pikagaduh; hal anu sami pikeun iklan online, dimana unit anu dibeli sareng dijual sareng dibungkus deui ngalangkungan pemasok anu béda-béda, nyiptakeun pasar anu halimun pisan dimana pembeli ngagaduhan sakedik transparansi.

Pasualan éta mangrupikeun kanyataan yén aya rébuan perusahaan di luar angkasa, seueur anu gaduh bahasa anu béda, aturan anu béda, métrik anu béda sareng cara anu béda dina ngajalankeun bisnisna. Kurangna pendekatan seragam ieu ngarah ka Pitunjuk Kualitas Inventory TAG (IQG), prosés sertifikasi anu muncul pikeun anu ngajual iklan digital. IQG masihan standar dasar pikeun transaksi, ngamungkinkeun para pembeli nyandak kaputusan anu didasarkeun dumasar kana kualitas. Éta mastikeun kerangka pikeun kaamanan merek sareng transparansi pikeun pembeli.

Tujuan tina program nyaéta pikeun ngabina lingkungan kapercayaan di pasar sareng ngirangan gesekan. Pitunjuk ieu nyayogikeun bahasa umum anu jelas ngajelaskeun ciri inventarisasi pariwara sareng transaksi ngalangkungan ranté nilai iklan. Penjual tiasa nganggo kerangka umum ieu panyingkepan di panjuru industri pikeun mastikeun patuh dina skala ageung sareng ngagampangkeun ngabéréskeun sengketa sareng keluhan.

Penjual gaduh kasempetan pikeun ngungkulan fragméntasi ku ilubiung dina program IQG sareng kéngingkeun validasi ti pihak katilu kana sababaraha kadali sareng prosés anu aya hubunganana. Aturan dasar ieu mastikeun yén pembeli gaduh pamahaman anu lengkep ngeunaan naon anu aranjeunna beuli, sareng anu ngajual ngungkabkeun inpormasi anu pas pikeun mempermudah ieu; sarana anu sampurna pikeun ngajalankeun bisnis.

IQG ningkatkeun sadaya industri ku ngalindungan duanana pangiklan sareng penerbit. Pitunjuk ieu mastikeun kontén sareng pedoman kréatip anu ngajagi mérek sareng penerbit tina aya hubunganana sareng kontén anu henteu aman. Pangiklan tiasa mastikeun yén iklanna henteu dijalankeun dina situs porno, sareng panerbit tiasa nyegah iklan berkualitas rendah henteu pantes pikeun terbitanana tina situs na.

Aspék penting anu sanés tina IQG nyaéta yén maksa pamilon parantos fleshed, prosés anu saé didokumentasikeun di organisasi. Tim auditing nalungtik prosés sareng mastikeun yén perusahaan hirup nuturkeun tungtunan ieu. Jaminan ieu nyiptakeun cék sareng kasaimbangan di perusahaan. Dina ngalakukeun éta, auditor hakekat ngaleungitkeun ideu ngeunaan élmu lembaga kalayan ngajantenkeun perusahaan dokumén sareng tetep saluyu sareng prosés.

Tungtungna, IQG nempatkeun nilai dimana nilai kedahna. Ku ngaleungitkeun lapisan anu henteu transparan anu sumberna henteu dipikaterang, pamaén tiasa ngalaksanakeun bisnis langkung lancar. Hal ieu ngamungkinkeun duanana pangiklan sareng penerbit ngobrol sacara kabuka sareng transparan ngeunaan unsur-unsur anu aranjeunna transaksikeun. Kalayan unit iklan anu langkung saé dimaénkeun, pangiklan tiasa ngajalankeun kampanye anu langkung suksés. Dina waktos anu sasarengan, inventaris ieu masihan penerbit kasempetan pikeun kéngingkeun CPM langkung luhur ku ngecas nilai anu pas pikeun unit anu diperiksa ieu.

Iklan online mangrupikeun bisnis anu ngora sareng anu mekar, sareng nalika industri na tumuh, pamaén gaduh kasempetan pikeun ngawangun sareng nguatkeun arah na. IQG naékkeun tingkat kualitas inventaris sareng nyayogikeun mérek kalayan solusi iklan cross-kanal kualitas luhur sareng paling épéktip. Ieu mangrupikeun léngkah anu sanés dina prakarsa multi-pronged sareng ngembang kami pikeun mastikeun kualitas sareng nilai pikeun sadayana - mérek, agénsi sareng penerbit.

Ngeunaan kalibet: BDR

Kalibet: BDR ngarah muatan dina standar sareng sertifikasi nalika ngeunaan antifraud, malware sareng kualitas inventarisasi. Kalibet: BDR janten salah sahiji perusahaan munggaran anu diaudit sacara mandiri kana standar QAG sareng aranjeunna dina prosés kéngingkeun Sertifikasi IQG. Kalibet: BDR teras damel sacara progresif sareng panerbit pikeun merangan faktor anu négatip mangaruhan kualitas inventarisasi.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.