Balanja Liburan Online

Balanja online langkung saé tibatan taun ... sareng teu aya anu laun-laun acan. BlueKai parantos ngaluarkeun infographic ieu salaku persiapan usum balanja liburan ieu online. Tina infographic: Dagang online parantos maénkeun peran langkung ageung dina usum liburan balanja ampir unggal taun ti saprak diadegkeun. Tapi nalika pamasaran Internét janten langkung canggih [sareng konsumén janten langkung pinter kana wéb], balanja liburan nuju ngalaman transformasi anu jero. Ieu mangrupikeun tren konci tina balanja taun 2010

Pidéo: Revolusi Média Sosial 2

Revolusi Média Sosial 2 mangrupikeun panyegerkeun pidéo aslina kalayan média sosial anyar sareng statistik mobile anu sesah dipaliré. Dumasar kana buku Socialnomics: Kumaha Média Sosial Ngarobih Cara Urang Hirup sareng Ngalakukeun Usaha ku Erik Qualman.

Webtrends Augmented Reality Demo

Upami anjeun henteu ningali pidéo ieu, pencét pikeun ningali mashup kanyataanana anu ditambah dina ngagunakeun Webtrends! Ieu mangrupikeun démo anu hadé tina panggunaan analitik sareng kagiatan offsite anu ditingali dina konperénsi Webtrends Engage 2010. Kaméra mendakan sareng ngalacak badge, nganyarkeun Webtrends, sareng - sacara real-time - nembongkeun spésifikasi kahadiran anu pangénggalna!

2010: Saring, Pribadi, Optimalkeun

Kami kalindih ku inpormasi tina média sosial, sungsi sareng koropak kami. Jilidna terus naék. Kuring teu ngagaduhan kirang ti 100 aturan dina koropak kuring pikeun pesen rute sareng waspada kalayan leres. Kalénder kuring nyingkronkeun antara Blackberry, iCal, Google Calendar sareng Tungle kuring. Kuring gaduh Google Voice pikeun ngatur telepon bisnis, sareng YouMail pikeun ngatur telepon langsung ka telepon kuring. Joe Hall nyerat dinten ayeuna yén masalah karusiahan sareng panggunaan data anu dipersonalisasi ku Google tiasa