Sakumaha seueur Kandungan anu Dihasilkeun Online dina 60 Detik?

Waktu maca: 3 menit paling Anjeun panginten aya perhatosan anu kirang santai dina postingan kuring nembé. Nalika nyebarkeun unggal dinten parantos janten bagian tina DNA kuring dina taun-taun ayeuna, kuring ogé ditantang pikeun ngamajukeun situs sareng nyayogikeun langkung seueur fitur. Kamari, salaku conto, kuring teraskeun sareng proyek pikeun ngahijikeun rekomendasi whitepaper anu relevan kana situs éta. Mangrupikeun proyék anu kuring simpen sakitar sataun katukang sahingga kuring nyandak waktos nyerat sareng ngajantenkeun janten coding

Kenshoo Mayar Digital Marketing Snapshot: Q4 2015

Waktu maca: 2 menit Unggal taun kuring yakin hal-hal badé ngamimitian leveling, tapi unggal taun pasar sacara dramatis robih - sareng 2015 henteu béda. Tumuwuhna sélulér, naékna iklan daptar produk, munculna jinis iklan énggal sadayana nyumbang kana sababaraha parobihan anu penting dina paripolah konsumen sareng méakkeun pakait ku para pemasar. Infographic anyar ieu ti Kenshoo ngungkabkeun yén sosial parantos dipelak sacara signifikan di pasar. Pemasar ningkatkeun biaya sosialna ku 50%

3 Candak tina Usum Liburan 2015 pikeun Mantuan Anjeun dina 2016

Waktu maca: 2 menit Splender dianalisis langkung ti opat juta transaksi di 800+ situs pikeun ningali kumaha balanja online di 2015 dibandingkeun sareng 2014. Hari Thanksgiving mangrupikeun dinten balanja online pangluhurna katilu dina musim ieu sareng komputer sareng éléktronik anu ngarah kana kado tapi pakéan sareng asesoris anu maju kamekaran. Cyber ​​Senén masih dinten balanja liburan panggedéna online, kalayan 6% tina penjualan liburan. Nanging, penjualan turun 14% ti saprak 2014. Saur kuring, aya

Ngabagikeun Kasuksesan sareng Kegagalan Kami 2015!

Waktu maca: 2 menit Wah, sataun sabaraha! Seueur jalma tiasa ningali kana stats kami sareng ngaréspon meh ... tapi urang moal tiasa langkung bahagia ku kamajuan situs anu dilakukeun dina sataun kamari. Desain ulang, paningkatan perhatian pikeun kualitas dina tulisan, waktos anu dianggo pikeun panilitian, éta sadayana mayarna sacara signifikan. Kami ngalakukeun sadayana tanpa ningkatkeun anggaran sareng tanpa mésér patalimarga ... ieu sadayana pertumbuhan organik! Ngaleungitkeun sési tina sumber spam rujukan, ieu di dieu

Naon Omni-Channel? Kumaha Impacting Retail dina Musim Liburan ieu?

Waktu maca: 2 menit Genep taun ka pengker, tantangan pangbadagna pamasaran online nyaéta kamampuan ngahijikeun, ngajajar, teras ngendalikeun olahtalatah sapanjang unggal kanal. Nalika saluran anyar mecenghul sareng ningkat dina popularitas, pemasar nambihan langkung seueur batch sareng langkung seueur ledakan kana jadwal produksiana. Hasilna (anu masih biasa), mangrupikeun tumpukan pariwara sareng seratan penjualan anu didorong ku unggal tikoro prospek. Tukang tonggong teras diteraskeun - kalayan konsumén anu ngaganggu teu langganan sareng nyumput tina perusahaan anu aranjeunna