Kumaha Nyelapkeun Sababaraha Domain Ngirim dina Rékam SPF anjeun

Urang ramped up newsletter mingguan urang (pastikeun pikeun ngadaptarkeun!) Jeung kuring noticed nu kabuka sarta klik-liwat ongkos urang rada low. Kasempetan yén seueur email éta henteu dugi ka koropak pisan. Hiji hal anu penting nyaéta yén urang gaduh catetan SPF - rékaman téks DNS - anu henteu nunjukkeun yén panyadia ladénan email énggal urang mangrupikeun salah sahiji pangirim. Panyadia ladénan Internét nganggo catetan ieu pikeun

Infographic: Pitunjuk pikeun Ngungkulan Masalah Pangiriman Email

Nalika email mumbul éta tiasa nyababkeun seueur gangguan. Penting pikeun nepi ka handapeun na - gancang! Hal anu pangpayunna urang kedah mimitian nyaéta kéngingkeun pamahaman sadaya unsur anu ngagaduhan email anjeun ka koropak ... ieu kalebet kabersihan data anjeun, reputasi IP anjeun, konfigurasi DNS anjeun (SPF sareng DKIM), eusi anjeun, sareng naon waé ngalaporkeun dina email anjeun salaku spam. Ieu mangrupikeun infographic anu nyayogikeun a

5 Tip Pikeun Ningkatkeun Pangalaman Email Liburan anjeun di 2017

Mitra kami di 250ok, platform kinerja email, sareng Hubspot sareng MailCharts parantos nyayogikeun sababaraha data penting sareng varian sareng dua taun terakhir data pikeun Hideung Jumaah sareng Cyber ​​Senén. Pikeun masihan anjeun naséhat anu paling saé, Joe Montgomery ti 250ok ngagabung sareng Courtney Sembler, Profesor Koropak di HubSpot Academy, sareng Carl Sednaoui, Diréktur Marketing sareng Co-Founder di MailCharts. Data email anu kalebet asalna tina analisis MailCharts tina top 1000

Kumaha Nyucikeun Daptar Palanggan Urang Ningkatkeun CTR kami ku 183.5%

Kami biasa ngaiklan dina situs kami yén kami ngagaduhan langkung ti 75,000 palanggan dina daptar email kami. Sedengkeun éta leres, urang ngagaduhan masalah pangiriman anu ngaganggu dimana urang nuju macét pisan dina folder spam. Sedengkeun 75,000 palanggan katingali saé nalika anjeun milari sponsor email, éta pikareueuseun pisan nalika propésional email masihan terang ka anjeun yén aranjeunna henteu kéngingkeun email anjeun sabab éta nyangkut dina folder sampah. Éta tempat anu anéh pikeun