Rock Media Sosial dina 30 Menit Sapoé

Urang saéna seueur pisan nuturkeun média sosial sareng urang bagikeun sareng ngaréspon sakilo pamirsa dina média sosial anu béda. Kami tim leutik, ngan sakedik jalma, tapi kuring pikir urang ngalakukeun padamelan anu hébat pikeun ngabantosan pamiarsa sadidinten sareng ngaréspon tepat waktos ka aranjeunna. Éta nyarios ... upami anu urang lakukeun nyaéta ngawaskeun, ngaréspon sareng ngabagi dina média sosial sadidinten kuring henteu yakin