Acquia: Naon Platform Data Palanggan?

Nalika palanggan komunikasi sareng nyiptakeun transaksi sareng bisnis anjeun ayeuna, janten beuki hésé pikeun ngajaga pandangan pusat pikeun pelanggan sacara real-time. Kuring kantos rapat énjing sareng klien urang anu ngalaman kasusah sapertos kieu. Penjual pamasaran emailna béda tina platform olahtalatah sélulérna di luar gudang data nyalira. Konsumén berinteraksi tapi kusabab data pusatna henteu disingkronkeun, pesen kadang dipicu atanapi