Naon Halaman Kasalahan 404? Naha Naha Pentingna Pisan?

Nalika anjeun nyungkeun alamat dina panyungsi, sababaraha kajadian kajantenan dina mikrosetik: Anjeun ngetik alamat nganggo http atanapi https teras pencét enter. Http singkatan tina protokol mindahkeun hiperteks sareng dialihkeun ka sérver nami domain. Https mangrupikeun sambungan anu aman dimana host sareng browser ngalakukeun sasalaman sareng ngirim data énkripsi. Server nami domain katingali dimana domain anu ditunjuk