UserTesting: Wawasan Manusa anu Dipénta Pikeun Ngaronjatkeun Pangalaman Palanggan

Pamasaran modéren sadayana ngeunaan konsumén. Supados suksés dina pasar anu dipuseurkeun-pelanggan, perusahaan kedah pokus kana pangalaman; aranjeunna kedah empati sareng ngupingkeun eupan balik konsumén pikeun teras-terasan ningkatkeun pangalaman anu diciptakeun sareng dikintunkeun. Perusahaan anu nganut wawasan manusa sareng kéngingkeun umpan balik kualitatif ti konsuménna (sareng sanés ngan ukur data survey) anu tiasa langkung saé hubunganana sareng hubungan sareng pembeli sareng konsumén na ku cara anu langkung bermakna. Ngumpulkeun manusa

Aplikasi Pembuat Tampilan Langsing Pangsaéna (Perangkat Lunak Desktop, Aplikasi Mobile, sareng Platform Online)

Parangkat lunak pembuat pintonan slaid anu saé ngamungkinkeun anjeun ngembangkeun presentasi atanapi pidéo anu saé ku sababaraha alat anu tiasa disesuaikan sapertos témplat, sora, épék, pormat téks sareng bentuk, sareng sanés file anu dihasilkeun disimpen dina sababaraha format sapertos. MPEG, MOV, .AVI atanapi .MP4, jst. Maka tiasa gampang diakses dina platform anu sanés sapertos Android, iOS atanapi komputer. Presentasi ieu tiasa ngabantosan anjeun ngajantenkeun acara-acara khusus sapertos ulang taun atanapi kawinan anu henteu hilap, sabab éta nyayogikeun anu pangsaéna

Naha Kodeu Studio Visual Pangédit Kodeu OSX Pangsaéna Di Pasar?

Unggal minggu kuring nyéépkeun waktos sareng rerencangan anu saé, Adam Small. Adam mangrupikeun pamekar anu saé ... anjeunna ngembangkeun hiji platform pamasaran perumahan lengkep anu ngagaduhan fitur anu luar biasa - bahkan ngan ukur nambihan opsi langsung-ka-mail pikeun agénna pikeun ngirim kartu pos bahkan henteu kedah ngarancang aranjeunna! Sapertos kuring, Adam parantos mekarkeun spéktrum bahasa pamrograman sareng platform. Tangtosna, anjeunna ngalakukeun éta sacara profesional sareng unggal dinten padahal kuring macet ngembangkeun unggal

Ngarekam kanggo iMovie nganggo Kaméra Wéb sareng Mikropon Béda

Ieu salah sahiji tulisan anu paling populér di Martech Zone salaku usaha sareng individu anu nyebarkeun strategi kontén pidéo pikeun ngawangun wibawa online sareng ngadorong ngarah kana bisnisna. Sanaos iMovie panginten mangrupikeun salah sahiji platform anu paling populér pikeun ngédit pidéo kusabab gampang dianggo, éta sanés salah sahiji platform éditan pidéo anu paling mantep. Sareng, urang sadayana terang yén ngarékam audio tina kaméra laptop atanapi Webcam mangrupikeun anu pikareueuseun