Naha Anjeun kéngingkeun Naséhat Goréng Ti Pamasar Utama?

Meureun kuring parantos lami di buruan pamasaran. Sigana mah beuki seueur waktos kuring nyéépkeun dina industri ieu, kirang jalma anu kuring hormati atanapi ngadangukeun. Éta sanés nyebatkeun kuring henteu ngagaduhan jalma anu kuring hormati, éta ngan ukur kuring jadi asa ku seueur jalma anu ningali sorotan éta. Ati-ati nabi palsu, anu datang ka anjeun nganggo pakean domba, tapi dina batinna serigala ravenous. Matt. 7:15 Aya sababaraha sabab…

Pangakuan Dipasihkeun Anjeun, Otoritas Dicandak ku Anjeun

Minggu ayeuna, kuring ngagaduhan paguneman anu saé sareng kolega ngora dina industri pamasaran. Jalma éta hanjelu. Aranjeunna ahli dina industri kalayan mangtaun-taun hasil anu luar biasa. Nanging, aranjeunna sering teu dipaliré nalika ngeunaan kasempetan nyarios, naséhat, atanapi perhatian ti para pamimpin. Dina yuswa 40 taun, otoritas kuring datang langkung lami tibatan seueur pamimpin anu dikenal dina bentang pamasaran. Alesanna kawilang saderhana - kuring éta

9 Tip pikeun Nyiptakeun Presentasi PowerPoint Épéktip

Abdi nuju siapkeun presentasi anu kuring lakukeun sakitar 7 minggu ti ayeuna. Sedengkeun panyatur sanés anu kuring terang bakal ngulang deui presentasi bulukan anu sami teras-terasan, pidato kuring sigana bakal saé nalika kuring nyiapkeun, ngahususkeun, latihan sareng nyampurnakeunana jauh sateuacan acara. Tujuanana kuring henteu pernah ngadikte naon anu aya dina layar, éta mendesain slide anu luar biasa anu tiasa dianggo sareng paréntah. Ieu ningkatkeun kognisi boh mémori. Kusabab ampir

12 Léngkah Ngawangun Permintaan pikeun Agénsi Anyar Anjeun

Minggu kamari mangrupikeun minggu anu saé di Média Pamasaran Dunya Dunya dimana kuring nyarioskeun topik Influencer Marketing. Sedengkeun pemirsa biasana perusahaan milari naséhat ngeunaan cara nerapkeun dina strategi suksés, kuring balik ka bumi sareng gaduh patarosan anu saé tina salah saurang hadirin anu panasaran ngeunaan kumaha kuring ngawangun cukup pangaruh sareng paménta pikeun ngamimitian agénsi kuring sorangan. Abdi hoyong terang kumaha kuring tiasa kéngingkeun kéngingkeun klien (éta

Tilu Ember Panyatur Pamasaran Media Sosial

Naon minggu anu saé ieu di Média Pamasaran Dunya Dunya! Kuring moderator sési dina blogging perusahaan sareng Justin Levy sareng Waynette Tubbs. Justin mingpin muatan di Citrix pikeun stratégi sosial sareng konténna, sareng Waynette mingpin bantuan usaha strategi kontén SAS. Dua jalma anu endah anu ngajalankeun strategi anu épisién sareng sacara praktis. Kusabab kuring moderator, kuring kedah cicingeun sareng tetep kana patarosan anu ngajajah stratégi éta