Kumaha Ngaoptimalkeun Usaha anjeun, Situs, sareng Aplikasi pikeun Milarian Apple

Warta ngeunaan Apple nguatkeun upaya mesin pencari na nyaéta berita anu pikaresepeun dina pendapat abdi. Kuring sok ngarepkeun yén Microsoft tiasa bersaing sareng Google… sareng kuciwa yén Bing henteu leres-leres ngahontal ujung kalapa anu signifikan. Kalayan perangkat kerasna sorangan sareng browser anu dipasang, anjeun panginten aranjeunna tiasa nguih langkung pangsa pasar. Kuring henteu yakin naha aranjeunna henteu acan tapi Google leres-leres ngadominasi pasar kalayan pangsa pasar 92.27% ... sareng Bing ngan ukur 2.83%.

Promosikeun iTunes Podcast anjeun nganggo Smart App Banner

Upami anjeun parantos maca publikasi kuring pikeun waktos anu langkung lami, anjeun bakal terang yén kuring mangrupikeun peminat Apple. Éta fitur saderhana sapertos kuring badé ngajelaskeun di dieu anu ngajantenkeun kuring ngahargaan produk sareng fitur na. Anjeun panginten perhatoskeun yén nalika muka situs di Safari di ios yén usaha sering ngamajukeun aplikasi mobilena ku Smart App Banner. Pencét kana spanduk, sareng anjeun langsung dibawa ka App Store dimana anjeun tiasa ngaunduh

Internet Explorer Masih Top Pangotéktak pikeun Nempo Email

Jalma di Litmus parantos ngaluarkeun infographic ieu, Internet Explorer Masih Pilihan Top pikeun Email Dumasar Wéb. Kuring pikir éta salawasna janten kejutan pikeun urang dina industri online - anu ngagugulung Chrome sareng Safari, tapi urang sering kaleungitan saha waé klien kami sareng lingkungan perusahaan anu aranjeunna ayana. Ieu dimana IE seueur dilaksanakeun tanpa seueur teuing pilihan. Pangguna email sareng wéb sadunya ngagaduhan aksés kana langkung

Tés Meuntas Alat Gampang sareng Adobe Bayangan

Upami anjeun kantos nyobian situs di peramban seluler sareng tablet, éta tiasa ogé matak pikasebeleun sareng nyéépkeun waktos. Sababaraha perusahaan parantos ngagaduhan alat pikeun niru rendering dina alat, tapi henteu pernah sami sareng tés dina alat nyalira. Kuring kantos maca majalah Desainer Wéb ayeuna sareng mendakan yén Adobe ngaluncurkeun Shadow, alat pikeun ngabantosan désainer pasangan sareng damel sareng alatna sacara langsung. Dina pandangan heula,