Naha Perusahaan Anjeun Kedah mayar DNS Anu Diurus?

Sedengkeun anjeun ngatur pendaptaran domain dina registrar domain, éta sanés mangrupikeun gagasan anu saé pikeun ngatur dimana sareng kumaha domain anjeun ngabéréskeun sadayana éntri DNS anu sanés pikeun ngabéréskeun email, subdomain, host, jsb bisnis utama registrar domain anjeun ngajual domain, henteu mastikeun yén domain anjeun tiasa ngalereskeun gancang, dikokolakeun kalayan gampang, sareng ngagaduhan kaleuleusan internal. Naon Manajemén DNS? Manajemén DNS mangrupikeun platform anu ngatur sérver Domain Name System

Kumaha Rogol, Subdomain Anu Diretas ngagaduhan Domain Utami Kuring Dina Masalah sareng Google!

Nalika jasa énggal pencét pasar anu kuring badé uji, kuring biasana ngadaptar sareng masihan uji coba. Pikeun seueur platform, bagian tina onboarding nyaéta nunjuk subdomain ka sérverna supados anjeun tiasa ngajalankeun platform dina subdomain anjeun. Salami sababaraha taun, kuring parantos nambihan puluhan subdomain anu nunjuk kana jasa anu sanés. Upami kuring leupas tina jasa, kuring sering henteu ganggu meresihan ieu