Kumaha Ngukur, Ngahindaran, sareng Ngirangan Tarip Ninggalkeun Gorobag Balanja Tinggi

Kuring salawasna reuwas nalika kuring mendakan klién kalayan prosés pamariksaan online sareng kumaha sakedik diantarana anu leres-leres nyobian mésér tina situs nyalira! Salah sahiji klien anyar kami kagungan situs anu aranjeunna nanem modal sakilo artos sareng éta 5 léngkah pikeun muka ti halaman imah kana karanjang balanja. Mangrupikeun kaajaiban yén saha waé anu ngajauhkeunana! Naon Pembuangan Gorobag Balanja? Éta tiasa

Kumaha Ngararancang Kampanye Email Kalolobaan Balanja anjeun

Teu aya cangcaya ngarancang sareng ngaéksekusi épék balanjaan balanja email épéktip dianggo. Nyatana, langkung ti 10% surelek ninggali karinjang dibuka, diklik. Sareng nilai urutan rata-rata pameseran ngalangkungan email titinggal karinjang nyaéta 15% langkung luhur tibatan pameseran biasa. Anjeun teu tiasa ngukur langkung seueur maksud tibatan anu datang kana situs anjeun anu nambihan barang kana karanjang balanja anjeun! Salaku pamasar, teu aya deui anu nyeri haté tibatan mimiti ningali aliran masuk anu gedé

20 Faktor konci anu mangaruhan Paripolah Konsumén E-Dagang

Wah, ieu mangrupikeun infographic anu luar biasa sareng dirancang kalayan hadé ti BargainFox. Kalayan statistik dina unggal aspék paripolah konsumen online, éta masihan terang naon anu leres-leres mangaruhan tingkat konvérsi dina situs e-commerce anjeun. Unggal aspek pangalaman e-commerce anu disayogikeun, kalebet desain halaman wéb, pidéo, kagunaan, kagancangan, pamayaran, kaamanan, pamiceunan, pangiriman, layanan palanggan, obrolan langsung, ulasan, kasaksian, papacangan palanggan, hapé, kupon sareng diskon, pengiriman barang, program kasatiaan, média sosial, tanggung jawab sosial, sareng ritel.

Peran Data dina Jalur Online kanggo Mésér

Aya puluhan titik dina jalur mésér dimana pangecér tiasa ngumpulkeun sareng ngagunakeun data pikeun ningkatkeun pangalaman balanja sareng ngajantenkeun panyungsi janten pembeli. Tapi aya seueur data anu tiasa janten gampang pokus kana hal-hal anu salah sareng ngajauhan waé. Salaku conto, 21% konsumén ninggali karanjangna ngan saukur kusabab prosés pamayaran henteu épisién. Jalan pikeun mésér gaduh puluhan titik dimana pangecér tiasa ngumpulkeun

Bursa Pantun: Naon Tujuan Kaluar?

Anjeun panginten aya perhatosan dina blog kami yén upami beurit anjeun ngalih tina halaman sareng arah palang alamat (sareng anjeun teu acan langganan), panel langganan bakal némbongan. Éta tiasa dianggo kalayan cemerlang ... sareng kami parantos ningkatkeun usaha akuisisi palanggan tina puluhan dugi ka ratusan unggal bulan. Ieu katelah hajat kaluar. Bounce Exchange gaduh téknologi Exit-Intent anu dipaténkeun anu niténan gerakan tikus, laju mouse, lokasi beurit, sareng

Alesan Naha Jalma Ninggalkeun Gorobag Balanja

Anjeun moal kantos kéngingkeun 100% penjualan saatos batur nambihan produk kana karanjang balanja anjeun, tapi teu aya diragukeun yén éta mangrupikeun celah dimana pangasilan ngaleutikan. Aya strategi pikeun narik jalma balik deui ... pemasaran ulang mangrupikeun salah sahijina. Kampanye pemasaran ulang nuturkeun jalma saatos aranjeunna ningalkeun karanjang balanja sareng pariwara pasar ulang nalika aranjeunna nganjang ka situs sanés. Balikna biasana saé dina kampanye pemasaran ulang. Nanging, éta saatos aranjeunna parantos