Cicih Démografi: Jinis Segmenasi Pamirsa Canggih anu Ngiringan Dursasana Anu Teu Terukur

Hatur nuhun saha waé guru anu anjeun percanten pikeun Automation Marketing, sareng kendor éta dipasihan pemasar. Paling umum, kami nganggo Otomatisasi Pamasaran pikeun ngalaksanakeun sareng ngamumulé kalungguhan. Ieu tiasa dihontal kalayan netes kampanye, sareng béwara pemicu tingkah laku pikeun aranjeunna nyandak tindakan. Mail Merge mangrupikeun fitur sanés anu dikirim ka sawarga. Kasempetan pikeun nyertakeun unggal, nami panarima tunggal dina subjek sareng garis mimiti email anjeun mangrupikeun juru konversi anu gagal ... Atanapi éta? Kaleresan henteu

14 Istilah anu Béda Dianggo Peuntas Platform Otomatisasi Marketing

Kuring henteu yakin kunaon para pemasar teras ngarasa kapaksa ngadamel terminologi nyalira pikeun ampir sadayana ... tapi kami ngalakukeun. Sanaos platform automation pamasaran gaduh fitur anu cukup konsisten, masing-masing panyadia otomatisasi pamasaran anu paling populér nelepon unggal fitur anu béda. Upami anjeun ngaevaluasi platform, ieu tiasa matak lieur nalika anjeun ningali fitur anu hiji-hiji deui nalika kajujuran, sadaya fitur anu sami aya. Sakapeung, kadéngéna siga