Pamendak Desain Ad Pangujian Pamisah

Kadang-kadang urang buru-buru milarian iklan, urang standar kana prakték pangsaéna sareng henteu mikirkeun pilihan anu béda pikeun narik perhatian. Ieu mangrupikeun infographic ti AdChop kalayan sababaraha ideu anu unik pisan pikeun ngembangkeun desain iklan anu béda pikeun tés. Pikeun ningali hasil anu kahontal ku pangiklan sanés nganggo sababaraha téknik tina infographic ieu, parios studi kasus AdChop - anjeun bakal ningali iklan anu leres-leres dijalankeun sareng