MOLOCO Cloud: Data-Driven, AI-Powered Mobile Ad Solusi kanggo Aplikasi Mobile

MOLOCO Cloud mangrupikeun platform mésér otomatis pikeun inventarisasi iklan di bursa programmatic terkenal di dunya sareng jaringan iklan dina aplikasi. Ayeuna sayogi salaku platform dumasar-awan pikeun sadaya pemasar aplikasi, MOLOCO Cloud didukung ku téknologi mesin pembelajaran proprietary anu nguatkeun para pamasar mobile pikeun ngungkit data pihak-katilu sareng sinyal kontékstual ti peuntas ékosistem programmatis pikeun otomatis ngaoptimalkeun kampanye iklan dumasar kana rupa-rupa métrik kinerja. Fitur MOLOCO Awan Kalebet Bursa - ngahontal mobile

Naon Panawaran Waktu Nyata (RTB)?

Dina duanana pamilarian mayar, tampilan sareng iklan seluler, aya seueur inventaris kanggo mésér kesan. Dina urutan kéngingkeun hasil anu padet, anjeun kedah nyobian ngagaleuh ratusan atanapi bahkan rébuan kombinasi kecap konci dina pamilarian anu dibayar. Upami anjeun ngalakukeun iklan tampilan atanapi iklan sélulér, inventaris tiasa sumebar di antara ratusan atanapi rébuan situs atanapi aplikasi. Naon Panawaran Waktu Nyata? Pikeun ngawas sareng nawar sacara manual dina tempat anu anjeun pikahoyong