Kumaha Ads.txt sareng Ads.cert Nyegah Panipuan Iklan?

Dina industri $ 25 milyar, panipuan $ 6 milyar henteu tiasa dianggurkeun ... éta mangrupikeun ancaman langsung ka industri. Statistik éta asalna tina survey ku Association of Advertisers Nasional, anu bermitra sareng perusahaan kaamanan digital WhiteOps. Pilihan otomatis ngagunakeun platform iklan programmatis henteu acan ngabantosan. Upami anjeun tiasa program algoritma target, anjeun tiasa ogé sistem program pikeun narik iklan. Pinjaman ti industri sanés, sapertos email, IAB Labs ngembangkeun spésifikasi Ads.txt. Ads.txt ngaharepkeun

Monetizer: Monetisasi Sésa, Geo-redirect atanapi Exit Traffic anjeun

Percanten atanapi henteu, unggal anu nganjang kana situs anjeun sanés prospek. Upami anjeun parantos ngabiayaan situs anjeun nganggo iklan ti pihak katilu, platform iklan éta peryogi tingkat konvérsi pikeun séhat sareng tampilan iklan ka pengunjung anu aya hubunganana. Jumlah kesan sareng lokasi dina situs anjeun katelah inventaris iklan anjeun. Naon Lalu Lintas Sisa? Kusabab iklan anu dipésér disasarikeun, kumaha upami sésa pangunjung anu henteu sasar? Lalu lintas éta dipikaterang

Ngartos Pentingna Pedoman Mutu Inventory (IQG)

Mésér média online henteu sapertos balanja kasur. Konsumén tiasa ningali kasur di hiji toko anu aranjeunna badé mésér, henteu sadar yén di toko anu sanés, potongan anu sami pisan mangrupikeun harga anu langkung handap sabab aya dina nami anu sanés. Skénario ieu ngajantenkeun hésé pisan pikeun anu pembeli terang persis naon anu aranjeunna pikagaduh; hal anu sami pikeun iklan online, dimana unit anu dipésér sareng dijual sareng dibungkus deui