Swaarm: ngajadikeun otomatis, ngaoptimalkeun, sareng ngukur kinerja iklan anjeun

Swaarm mangrupikeun platform pelacakan dumasar-kinerja anu nyayogikeun agénsi, pangiklan, sareng jaringan sareng kamampuan pikeun pinuh ngalacak sareng ngendalikeun usaha pamasaranna sacara real-time mastikeun pertumbuhan anu nguntungkeun. Platformna parantos direkayasa tina dasarna janten saderhana dianggo, tapi kuat, kalayan otomatisasi kampanye anu didorong ku data pikeun ngabantosan para pemasar hasil ngukur sareng ngaoptimalkeun kampanye dina harga ékonomi. Daripada pendekatan luhur-handap, kami ngawangun produk ieu ground up. Leres ti pisan

Wawasan: Iklan Kreatif anu Nyetir ROI dina Facebook sareng Instagram

Ngajalankeun kampanye iklan Facebook sareng Instagram anu épéktip peryogi pilihan pamasaran anu hadé sareng kreatif iklan. Milih visual anu leres, salinan iklan, sareng seruan-to-action bakal nawiskeun anjeun pangsaéna pikeun ngahontal tujuan kinerja kampanye. Di pasar, aya seueur hype di ditu ngeunaan kasuksésan gancang, gampang dina Facebook - mimiti, tong mésér. Pamasaran Facebook tiasa dianggo saé pisan, tapi meryogikeun pendekatan ilmiah pikeun ngatur sareng ngaoptimalkeun kampanye sadidinten, unggal dinten.