5 Dashboard Google Analytics Anu Henteu Nyingsatkeun Anjeun

Google Analytics tiasa nyingsieunan pikeun seueur pemasar. Ku ayeuna urang sadayana terang kumaha pentingna kaputusan anu didorong data pikeun departemén pamasaran urang, tapi seueur urang henteu terang dimana ngamimitianana. Google Analytics mangrupikeun alat pembangkit listrik pikeun pamasar anu analitis, tapi tiasa langkung dideukeutan tibatan seueur jalma anu sadar. Nalika ngamimitian dina Google Analytics, hal anu munggaran anu anjeun kedah lakukeun nyaéta kaluar analytics anjeun kana bagian anu saukuran. Nyiptakeun