Kabersihan Data: Pitunjuk Gancang Pikeun Pembersihan Data Ngahiji

Pembersihan gabungan nyaéta fungsi penting pikeun operasi bisnis sapertos pamasaran surat langsung sareng kéngingkeun hiji sumber bebeneran. Nanging, seueur organisasi tetep percanten yén prosés ngagabungkeun purge ngan ukur dugi ka téhnik sareng fungsi Excel anu henteu saeutik pikeun menerkeun kabutuhan anu langkung rumit pikeun kualitas data. Pitunjuk ieu bakal ngabantosan pangguna sareng pangguna IT ngartos prosés ngagabungkeun pembersihan, sareng kamungkinan ngajantenkeun aranjeunna sadar naha timna henteu