JustControl.it: ngajadikeun otomatis Ngumpulkeun Data Attribution Sakuliah Saluran

Pamasaran digital didorong ku kabutuhan kustomisasi anu langkung ageung: sumber data énggal, kombinasi seger kemitraan, ongkos anu teras-terasan, skénario UA anu canggih, jst Sedengkeun pikeun masa depan industri urang, éta janji bakal langkung nangtang sareng granular. Éta sababna propésional anu suksés sareng aspiring peryogi pangungkit anu tiasa dianggo pikeun ngungkulan kaayaan rumit sareng gambar rumit. Nanging, seueur alat anu aya masih nawiskeun pendekatan 'one-size-fits-all' kuno. Dina kerangka munggaran ieu, sadayana

Chartio: Éksplorasi Data Berbasis Awan, Bagan sareng Dashboard Interaktif

Sababaraha dasbor solutiosnhave kamampuan pikeun nyambungkeun kana sagala hal, tapi Chartio ngalakukeun pagawéan hébat sareng antarbeungeut pangguna anu gampang diluncurkeun. Usaha tiasa nyambung, ngajajah, ngarobih, sareng ngabayangkeun ti mana waé sumber data. Kalayan seueur sumber data anu teu sami sareng kampanye pamasaran, sesah pikeun para pemasar pikeun kéngingkeun pandangan pinuh kana siklus kahirupan hiji palanggan, atribusi sareng pangaruhna kana pendapatan. Chartio Ku nyambungkeun ka sadayana

Kurva Patokan Lungkawing dina Reténsi Pangguna Aplikasi Seluler

Ngararancang, nyebarkeun sareng ngajaga aplikasi mobile pikeun prospek anjeun atanapi konsumén teras janten investasi anu penting pikeun perusahaan. Patarosanna naha strategi henteu leres atanapi henteu. Dina 7 taun, kami parantos konsultasi sareng ngawangun hiji aplikasi mobile pikeun klien. Kunaon Mangrupikeun pasar anu sibuk sareng mahal pikeun kéngingkeun trésifikasi. Nganalisis analisis nunjukkeun yén sakitar 90% pangguna sélulér lirén nganggo aplikasi naon waé dina 14 dinten saatos diunduh