Smartling: Jasa Tarjamahan, Kolaborasi, sareng Software Automation Process

Upami perdagangan didorong ku kecap, perdagangan global didorong ku tarjamahan. Tombol, karanjang balanja, sareng salinan roman. Situs wéb, email, sareng bentuk kedah ditarjamahkeun kana basa anu sanés supados mérek pikeun global sareng ngahontal pemirsa anu énggal. Ieu nyandak tim jalma sacara ati-ati ngatur unggal saluran distribusi pikeun eusi sumber; sareng biaya ngalarang pikeun tim pikeun alamat unggal basa anu didukung. Enter: Smartling, sistem manajemen tarjamahan sareng panyadia layanan bahasa anu diberdayakeun

Clicktale: Lacak Acara Analytics dina Lingkungan Tanpa Kode

ClickTale parantos janten pelopor dina industri analitik, nyayogikeun data tingkah laku sareng visualisasi anu jelas anu ngabantosan ahli bisnis ecommerce sareng analytics pikeun pinpoint sareng ningkatkeun masalah dina situsna. Édisi Visual anyar ClickTale nyayogikeun épolusi sanés, kalayan cara bébas kode pikeun ngahijikeun kajadian sapanjang situs anjeun. Ngan nunjuk unsur acara anjeun sareng tangtukeun acarana ... ClickTale teu sésana. Kalayan Editor Édisi, Clicktale mangrupikeun perusahaan munggaran anu nyayogikeun solusi dina jero

Adobe teuleum ka Penjualan Enablement kalayan Aplikasi Kesiapan Toolkit na

Adobe's Experience Manager (AEM) sareng Digital Publishing Suite (DPS) ngagabungkeun ngamungkinkeun tim pamasaran nyiptakeun, nyebarkeun sareng ngaoptimalkeun aplikasi mobile anu dipuseurkeun ku eusi. Kusabab alat Adobe asli anu dimangpaatkeun, pidéo, audio, animasi sareng elemen interaktif sanés tiasa dimangpaatkeun sasarengan sareng diwangun dina analytics - tanpa kedah peryogi pangembangan atanapi migrasi pihak katilu. Adobe parantos ngaluncurkeun Adobe Kesiapan Toolkit, ngamungkinkeun tim penjualan Adobe pikeun ngarobih presentasi klien nganggo aplikasi terintegrasi pikeun aranjeunna