Cision Nambihan Pangukuran Influencer Marketing Pikeun Awan Komunikasi Aranjeunna

Hiji faktor penting anu anjeun kedah émut dina industri Martech nyaéta yén kaseueuran perusahaan dina siklus paningkatan anu teras-terasan pikeun ngabédakeun sareng mekarkeun usahana. Platform anu anjeun anggo sababaraha taun ka pengker bahkan henteu acan aya. Cision mangrupikeun salah sahiji perusahaan anu kuring leres-leres henteu merhatoskeun sakumaha mistina. Aranjeunna pasti pamimpin pangsa pasar nalika hubungan masarakat,

Distimo: App Analytics, Konversi sareng App Store Tracking

Distimo nyayogikeun platform analytics aplikasi mobile gratis pikeun pamekar ogé data pasar aplikasi. Platform Distimo ngamungkinkeun pamekar ngalacak undeuran aplikasi mobile, pendapatan aplikasi, sareng konversi aplikasi pikeun kampanye dina aplikasi nyalira ngalangkungan sababaraha toko aplikasi. Distimo nawiskeun analitik aplikasi sélulérna gratis, ngamungkinkeun aranjeunna ngumpulkeun jumlah data anu luar biasa sareng ningkat akurasi dina leyuran na, AppIQ. Distimo's AppIQ nyayogikeun data kalapa sapopoé pikeun aplikasi dina sababaraha pasar sélulér.

Agénsi Anjeun Nguseup

Kamari, kuring nyarios di Detroit di markas perusahaan internasional anu ngagaduhan puluhan anak perusahaan. Presentasi kuring sajam sareng fokus kana cara ningali analytics anu béda… milari inpormasi anu aranjeunna bahkan henteu sadar aya atanapi kumaha éta mangaruhan bisnis online. Presentasi ngagaduhan sababaraha ulasan anu hadé sareng dua jam saatosna, kuring masih henteu angkat ti Detroit. Kuring linggih sareng ngobrol sareng pamimpin Pemasaran ti sababaraha