Entong Nyalahkeun WordPress

90,000 peretas nyobian lebet kana instalasi WordPress anjeun ayeuna. Éta statistik anu pikaseurieun tapi ogé nunjuk kana popularitas sistem manajemen kontén anu paling populér di dunya. Sanaos kami cukup agnostik ngeunaan sistem manajemen kontén, kami gaduh hormat anu jero pikeun WordPress sareng ngadukung seuseueurna pamasangan klien kami. Kuring henteu kedah satuju sareng pangadeg WordPress anu seueur ngiringan perhatian kana masalah kaamanan sareng CMS.