Tujuanna: Manajemén Program Afiliasi Otomatis pikeun Ecommerce

Nalika bisnis online teras-terasan ngembang, utamina dina waktos ieu Covid-19, ogé sataun langkung taun nalika usum liburan, perusahaan leutik sareng menengah beuki loba ngambah digital. Usaha ieu pasanggiri langsung sareng pamaén anu langkung ageung, mantep, sapertos Amazon sareng Walmart. Pikeun usaha ieu tetep giat sareng kalapa, nyoko kana strategi pamasaran apiliasi penting pisan. Martech Zone ngamangpaatkeun program afiliasi pikeun ngimbangan biaya sareng pikeun nyetir

Radius Pangaruh: Mitra, Afiliasi, Média sareng Manajemén Tag

Impact Radius ngamungkinkeun mérek digital sareng agénsi pikeun ngamaksimalkeun pangaluaran méakkeun iklan di saluran digital, seluler sareng offline. Téknologi pamasaran SaaS aranjeunna ngamungkinkeun para pemasar ngagaduhan pandangan analitik tunggal kana sagala usaha pamasaran ku cara ngumpulkeun data perjalanan konsumen anu granular sareng biaya pamasaran. Dampak Radius Suite of Produk kalebet Mitra Mitra - ngajadikeun otomatis program afiliasi sareng pasangan anjeun. Ngurangan biaya transaksi anjeun sareng naekeun ROI bari ningkatkeun skalabilitas, wawasan analitik, sareng