Pramuka: Monetisasi Média Sosial sareng Toko Affiliate

Scoutsee mangrupikeun alat sélulér anu ngamungkinkeun saha waé pikeun ngasilkeun artos ku ngamajukeun produk anu aranjeunna resep sareng dianggo sapopoé dina Instagram, Facebook sareng Twitter. Metodologi anu aya di tukangeun platform anu cukup cool. Ngawangun toko anjeun nyalira di Scoutsee, tambahkeun produk anjeun, teras aplikasi mobile ngamungkinkeun anjeun ngabagi pembaruan kana produk éta ku URL anu disingget pikeun produk di toko anjeun. Upami produk dipésér ngalangkungan pos, pangguna Scoutsee nampi