9 Alesan Naha Investasi Dina Parangkat Lunak Rujukan mangrupikeun Investasi Pangsaéna Kanggo Tumuwuhna Usaha Anjeun

Nalika ngeunaan pertumbuhan bisnis, panggunaan téknologi moal dilawan! Ti ibu alit sareng toko pop ka korporasi ageung, henteu tiasa dipungkir yén nanem modal dina téknologi mayar ageung sareng seueur anu gaduh usaha henteu sadar beuratna investasi pikeun téknologi. Tapi tetep di luhur téknologi maju sareng parangkat lunak sanés tugas anu gampang. Sakitu seueur pilihan, seueur teuing pilihan… Investasi dina perangkat lunak pamasaran rujukan pikeun bisnis anjeun penting pisan

Kumaha Deepfake Technology Impact Marketing?

Upami anjeun henteu acan nyobian, panginten aplikasi sélulér anu kuring paling resep taun ayeuna nyaéta Reface. Aplikasi sélulér ngamungkinkeun anjeun nyandak ramo sareng ngaganti rai saha waé dina poto atanapi video sanés dina database na. Naha Éta Disebat Deepfake? Deepfake mangrupikeun gabungan tina istilah Deep Learning sareng Fake. Deepfakes ngungkit pembelajaran mesin sareng kecerdasan buatan pikeun ngamanipulasi atanapi ngahasilkeun kontén visual sareng audio kalayan

Pitunjuk Pikeun Desain Paguneman Kanggo Chatbot Anjeun - Ti Landbot

Chatbots tetep beuki canggih sareng nyayogikeun pangalaman langkung lancar pikeun pengunjung situs tibatan sataun katukang. Desain percakapan mangrupikeun inti tina unggal penerapan chatbot anu suksés… sareng unggal kagagalan. Chatbots nuju dikintunkeun kanggo ngotomatisasi newak kalungguhan sareng kualifikasi, dukungan palanggan sareng patarosan anu sering ditaros (FAQ), otomatisasi onboarding, rekomendasi produk, manajemén sumberdaya manusa sareng rekrutmen, survey sareng kuis, mesen, sareng reservasi. Ekspektasi datang loka

Ngawangun Diréktori Online pikeun WordPress nganggo GravityView

Upami anjeun parantos janten bagian tina komunitas kami bari, anjeun terang kumaha kami resep Formulir Gravitasi pikeun ngawangun sareng pendataan dina WordPress. Éta ngan ukur platform anu hadé. Kuring nembé ngahijikeun Bentuk Gravitasi sareng Hubspot pikeun klien sareng éta tiasa dianggo kalayan saé. Alesan konci naha kuring resep Formulir Gravitasi nyaéta yén éta leres-leres nyimpen data sacara lokal. Sadaya integrasi pikeun Formulir Gravitasi teras bakal ngalirkeun data kana

Manusa Leres-leres Kedah Ngalaksanakeun Anu Hadé dina Média Sosial

Dina konperénsi anu anyar, kuring nuju diskusi sareng pamimpin média sosial sanésna ngeunaan iklim anu henteu séhat anu tuwuh dina média sosial. Sanés teuing ngeunaan perpecahan politik umum, anu jelas, tapi ngeunaan stampedes of anger anu ngeusi iraha waé timbul masalah kontroversial. Kuring ngamangpaatkeun istilah stampede sabab éta anu urang tingali. Kami henteu deui ngareureuhkeun pikeun nalungtik pasualan, ngantosan kanyataan, atanapi bahkan nganalisis kontéks na