KosmoTime: Nyiptakeun Tugas Anu Nyayogikeun Waktos Dina Kalénder Anjeun

Salaku mitra di agénsi damel sareng perusahaan perusahaan, dinten-dinten kuring kabur sareng kalénder kuring kalebet - mumbul tina penjualan, kana strategi, nangtung, mitra, sareng rapat réncang teu lirén-lirén. Diantara sadaya telepon éta, kuring kedah leres-leres ngalaksanakeun padamelan anu kuring parantos komitmen ku palanggan ogé! Hiji hal anu kuring kantos lakukeun sateuacana ngan saukur ngahalangan waktos dina kalénder kuring pikeun mastikeun yén kuring

5 Kauntungan Marketing Lincah Ngaboga Prosés Pamasaran Tradisional

Nalika organisasi pangembangan ageung sareng ukuranana, aranjeunna mimiti ngagaduhan seueur masalah. Organisasi ageung panginten tiasa ngaluarkeun triwulanan ku ratusan pamekar nyerat rébuan garis kode anu tiasa dianggo sacara lokal, tapi nyababkeun nyeri sirah sareng tabrakan di hilir dina jaminan kualitas. Tabrakan éta bakal ngakibatkeun fitur dihapus, reureuh ngaleupaskeun, sareng rapat luhur-ka handap ranté paréntah pikeun nyobaan sareng ngaleungitkeun blokir jalan. Metodologi lincah nawiskeun anu sanés

ClearVoice: Platform Alur Kerja Eusi Kanggo Perencanaan, Ngiring, Ngatur, sareng Nyebarkeun

Sering aya dua ekstrim dina industri Martech, awan sadayana, sareng platform mandiri. Tapi sababaraha kamajuan anu paling ngajangjikeun anu kuring tingali nyaéta platform anu tiasa ngaktipkeun metodologi pamasaran lincah sareng ngirangan kabutuhan transfer data atanapi integrasi anu mahal. Paménta pikeun kontén premium pikeun ngawangun otoritas, kéngingkeun otoritas dina mesin pencari, sareng ngamajukeun ngabagi dina média sosial, sadayana nuju ningkat. Tungtutan ka pemasar ningkat bari sumberdaya datar atanapi

Lalampahan Pemasaran Tangkas

Kalayan dasawarsa ngabantosan perusahaan numuwuhkeun usaha online, kami parantos nguatkeun prosés pikeun mastikeun kasuksésan. Langkung sering tibatan henteu, kami mendakan yén perusahaan bajoang sareng pamasaran digitalna kusabab aranjeunna nyobian langsung luncat kana dijalankeunnana tinimbang nyandak léngkah-léngkah anu diperlukeun. Transformasi Digital Marketing Transformasi pamasaran sinonim sareng transformasi digital. Dina Data Study ti PointSource - Executing Digital Transformation - data anu dikumpulkeun tina 300 kaputusan-kaputusan dina Marketing, IT, sareng poin Operasi

Nagara Pemasaran Tangkas di 2016

Ampir 2 taun ka pengker, Jascha Kaykas-Wolff ngabagi naon Agile Marketing sareng naha perusahaan kedah ngalihkeun strategi pikeun ngamangpaatkeun metodologi. Sanajan anjeun henteu ngaunduh buku Jascha, pastikeun anjeun maca tulisan anu jero ngeunaan pamasaran tangkas. Janten sabaraha jauh urang sumping? Workfront ngaleupaskeun hasil Survey Agile Marketing na dilakukeun online ku MarketingProfs, sareng ieu aya sababaraha sorotan utama: 41% pemasar anu ngagunakeun metode Agile pikeun ngatur padamelan 43% tina