25 Alat Média Sosial Heboh

Penting pikeun dicatet yén platform média sosial rada béda dina tujuan sareng fitur na. Infographic ieu tina Summit Strategi Media Sosial 2013 ngarecah kategori kalayan saé. Nalika ngarencanakeun strategi sosial perusahaan, jumlah pisan pakakas anu sayogi pikeun manajemén média sosial tiasa ageung. Kami parantos nyusun 25 alat anu saé pikeun ngamimitian sareng tim anjeun, dikategorikeun kana 5 jinis alat: Ngadangukeun Sosial, Paguneman Sosial, Pamasaran Sosial, Analisis Sosial