5 Palajaran Diajar Tina Langkung ti 30 Juta Interaksi Pelanggan Hiji-ka-Hiji dina 2021

Dina 2015, ko-pangadeg kuring jeung kuring diatur kaluar pikeun ngarobah cara marketers ngawangun hubungan jeung konsumén maranéhanana. Naha? Hubungan antara palanggan sareng média digital parantos robih, tapi pamasaran henteu mekar sareng éta. Kuring nempo yén aya masalah signal-to-noise badag, sarta iwal merek anu keur hyper-relevan, aranjeunna moal bisa meunang sinyal pamasaran maranéhanana cukup kuat pikeun kadéngé ngaliwatan statik. Kuring ogé nempo yén sosial poék éta dina gugah, dimana

7 Cara Bendungan Anu Katuhu Bisa Ngaoptimalkeun Kinerja Merek Anjeun

Lamun datang ka nyimpen jeung ngatur eusi, aya sababaraha solusi kaluar aya-pikir sistem manajemen eusi (CMS) atawa file hosting jasa (kawas Dropbox). Manajemén Aset Digital (DAM) tiasa dianggo saluyu sareng jinis solusi ieu-tapi nyandak pendekatan anu béda pikeun eusi. Pilihan sapertos Box, Dropbox, Google Drive, Sharepoint, jsb., dasarna janten tempat parkir saderhana pikeun aset akhir nagara; aranjeunna henteu ngadukung sadaya prosés hulu anu nuju nyiptakeun, marios, sareng ngatur aset-aset éta. Dina watesan DAM

accessiBe: Jieun Loka Sakur Certified Diaksés Ngagunakeun AKAL jieunan

Sanaos peraturan pikeun aksés ka situs parantos aya mangtaun-taun, perusahaan parantos lambat ngaréspon. Abdi henteu percanten yén éta masalah empati atanapi karep di sisi korporasi… Abdi leres-leres yakin yén perusahaan-perusahaan ngan saukur berjuang pikeun tetep. Salaku conto, Martech Zone rengking kirang pikeun aksés na. Ku langkungna waktos, kuring parantos ngerjakeun ningkatkeun duanana coding, desain, sareng metadata anu diperyogikeun ... tapi kuring boro-boro bisa tetep nuturkeun

Luminar Neo: Éditan Gambar Inovatif Ngagunakeun Kecerdasan Buatan (AI)

Kami nembe ngabagi tulisan sareng 6 conto kumaha kecerdasan jieunan ningkatkeun penjualan sareng téknologi pamasaran sareng salah sahiji cara nyaéta ngedit poto. Seueur fotografer anu kami anggo pikeun ngalakukeun potret profésional, poto produk, sareng poto sanés pikeun klien kami anu ahli dina Photoshop sareng ngalakukeun padamelan anu saé pisan. Nanging, upami padamelan sepenuh waktos anjeun henteu ngawasa fotografi sareng ngedit poto, platform Adobe anu luar biasa gaduh kurva diajar anu lumayan. Luminar

Panulis: Ngembangkeun, Nyebarkeun, sareng Larapkeun Pitunjuk Sora sareng Gaya Brand Anjeun Sareng Asisten Nulis AI Ieu

Sapertos hiji perusahaan ngalaksanakeun pituduh merek pikeun mastikeun konsistensi dina organisasi, éta ogé penting pikeun ngembangkeun sora sareng gaya pikeun organisasi anjeun konsisten dina olahtalatahna. Sora merek anjeun penting pisan pikeun komunikasi diferensiasi anjeun sacara efektif sareng nyarios langsung sareng nyambung sacara émosional sareng pamiarsa anjeun. Naon Dupi A Sora Jeung Style Guide? Bari Panungtun branding visual museurkeun kana logos, fon, kelir, sarta gaya visual sejen, sora a