Naon Éta Jaringan Pangiriman Eusi (CDN)?

Sanaos harga teras turun dina hosting sareng bandwidth, éta tetep tiasa mahal janten host halaman wéb dina platform hosting premium. Sareng upami anjeun henteu mayar seueur, kamungkinan yén situs anjeun lumayan lah - kaleungitan jumlah usaha anu penting. Nalika anjeun mikir ngeunaan sérver anjeun hosting situs anjeun, aranjeunna kedah sabar sareng seueur pamundut. Sababaraha pamundut éta tiasa meryogikeun server anjeun komunikasi sareng anu sanés