Sigstr: Nyiptakeun, Nyebarkeun, sareng Ngukur Kampanye Signature Email Anjeun

Unggal email anu dikirim kaluar tina koropak anjeun mangrupikeun kasempetan pamasaran. Nalika kami ngirimkeun buletin kami ka sajumlah palanggan, kami ogé ngirim 20,000 email deui dina komunikasi sapopoé bulak-balik antara staf, klien, prospek, sareng profesional hubungan umum. Nanyakeun sadayana pikeun nambihan spanduk pikeun ngamajukeun kertas bodas atanapi webinar anu bakal datang ilaharna liwat kalayan saeutik kasuksésan. Kaseueuran jalma ngan ukur teu paduli kana paménta, anu sanésna ngarusak tautan,

Software Automation Marketing: Pamaén konci sareng akuisisi

Langkung ti 142,000 usaha nganggo perangkat lunak automation marketing. 3 alesan anu luhur nyaéta pikeun ningkatkeun kalungguhan anu mumpuni, ningkatkeun produktivitas penjualan, sareng pangirangan overhead pamasaran. Industri automasi pamasaran parantos dipelak tina $ 225 juta janten langkung $ 1.65 milyar dina 5 taun ka pengker. Infographic ieu di handap ti Marketing Automation Insider wincikan épolusi parangkat lunak otomasi pamasaran ti Unica langkung dasawarsa ka tukang ngalangkungan akuisisi $ 5.5 milyar anu nyababkeun urang

Katuhu Kana Pamimpin Anu Disebut Interaktif dina Marketing Automation

Sateuacan anjeun maca ieu, kuring bakal pinuhkeun yén kuring babaturan sareng Troy Burk sareng Amol Dalvi sareng sababaraha pagawé anu sanés di Right On Interactive (ROI). Sareng - kami reueus ngumumkeun yén kami bakal tiasa damel sareng Right On Interactive kanggo nyayogikeun tulisan otomatisasi pamasaran di dieu dina Martech! Aranjeunna sacara resmi pasangan sapertos kamari! Janten kumaha keren yén dinten urang badé ngembarkeun kemitraan, yén Gleanster, a

Top 20 Solusi Otomatisasi Marketing

Otomatisasi pamasaran janten paguneman anu urang gaduh ku klien beuki seueur unggal minggu. Dinten ieu kami ngabahas Hubspot (dianggo ku palanggan), Act-On (anu kami laksanakeun pikeun dua konsumén urang) sareng Optify sareng klién sareng kuring nembé nyarios sareng tim minggu kamari ngeunaan kasuksésanna. Penting pikeun dicatet yén leres henteu salah sahiji solusi otomatisasi pamasaran anu langkung saé tibatan anu sanés. Sababaraha diantarana gaduh sababaraha fitur anu saé, tapi

Yahoo! Milarian Marketing… Anjeun Leungiteun Kuring!

Direct Mail mangrupikeun médium anu mahal. Kusabab éta mahal, éta moal tiasa dilakukeun samar-samar. Kuring kantos ngawartosan ka palanggan kuring yén kasempetan pikeun narik perhatian batur ku Surat Langsung langsung patali jarak antara kotak suratna sareng tempat sampah na. Hiji-hijina bagian tina kampanye surat langsung anu langkung penting tibatan target sareng sapotongna nyaéta kamampuan ngaéksekusi dina kampanye. Dinten ayeuna, kuring nampi ciptaan anu saé