Cara Urang Maca Email Karya Ngarobih

Di dunya anu langkung seueur email anu dikirim ti kantos (dugi ka 53% ti 2014), ngartos naon jinis pesen anu dikirim, sareng nalika pesen-pesen éta dikirim duanana gunana ogé penting. Sapertos seueur anjeun, koropak kuring teu kaontrol. Nalika kuring maca ngeunaan koropak nol, kuring henteu tiasa ngabantosan janten rada pesimis ngeunaan volume sareng cara numana email direspon. Nyatana, upami sanés kanggo SaneBox na