nBA Wawasan: Kecerdasan Usaha Sosial Anu tiasa Ditindaklakeun

newBrandAnalytics nganteurkeun solusi kecerdasan sosial pikeun réstoran, silaturahmi, pamaréntah sareng industri ritel. Aranjeunna ngartikeun sareng nganalisis balukar tina média sosial eupan balik sareng narjamahkeun kana wawasan operasional di tingkat lokal, régional sareng mérek pikeun konsuménna. Ieu tinjauan kumaha nBA digunakeun dina Industri Restoran: nBA Insight ngumpulkeun sareng ngolah koméntar média sosial anu teu terstruktur ngeunaan bisnis anjeun di tingkat lokal, régional, sareng mérek, sahingga anjeun tiasa