Platform Manajemén Salon sareng Spa Salonist: Pasini, Inventori, Pamasaran, Payroll, sareng seueur deui

Salonist mangrupikeun parangkat lunak salon anu ngabantosan spa sareng salon ngatur gaji, tagihan, miluan klien anjeun, sareng ngaéksekusi strategi pemasaran. Fitur diantarana: Setélan Janjian pikeun Pesen Online Spa sareng Salon - Nganggo parangkat lunak booking Salonist Online, palanggan anjeun tiasa ngajadwalkeun, ngajadwalkeun deui, atanapi ngabolaykeun janji dimana waé aranjeunna. Kami gaduh kabisa situs wéb sareng aplikasi anu tiasa diintegrasikeun sareng cecekelan média sosial Facebook sareng Instagram. Kalayan ieu, prosés booking sacara lengkep lengkep

Naon ari MarTech? Téknologi Pamasaran: Kapungkur, Ayeuna, sareng Kahareup

Anjeun tiasa janten cekikikan ti kuring nyerat tulisan dina MarTech saatos nyebarkeun langkung ti 6,000 tulisan ngeunaan téknologi pamasaran langkung ti 16 taun (saluareun umur blog ieu ... Kuring kantos aya di blogger sateuacana). Kuring yakin éta pantes diterbitkeun sareng ngabantosan para ahli bisnis langkung sadar kumaha MarTech éta, aya, sareng masa depan naon anu bakal aya. Anu mimiti, tangtosna, nyaéta MarTech mangrupikeun portmanteau pamasaran sareng téknologi. Abdi sono pisan

Kumaha Lacak 404 Halaman Teu Kapendakan Kasalahan dina Google Analytics

Kami gaduh palanggan ayeuna anu rengking na parantos nyerep akhir-akhir ieu. Nalika urang teraskeun ngabantosan aranjeunna ngalereskeun kasalahan anu didokumentasikeun dina Google Search Console, salah sahiji masalah anu pikasieuneun nyaéta 404 Halaman Teu Kapendak kasalahan. Nalika perusahaan migrasi situs, sababaraha kali aranjeunna nempatkeun struktur URL énggal kana halaman sareng halaman-halaman lami anu baheula aya teu aya deui. Ieu masalah ageung nalika ngeunaan search engine optimization. Wibawa anjeun

Téhnologi Diajar Kritikal salaku Manajer CRM: Ieu Sababaraha Sumber

Naha anjeun kedah diajar katerampilan téknologi salaku CRM Manager? Baheula, janten Manajer Hubungan Palanggan anu saé anjeun peryogi psikologi sareng sababaraha kamampuan pamasaran. Kiwari, CRM langkung seueur deui kaulinan tech tibatan aslina. Baheula, hiji manajer CRM langkung fokus kana cara nyiptakeun salinan email, jalma anu langkung kreatif. Kiwari, spesialis CRM anu saé nyaéta insinyur atanapi spesialis data anu ngagaduhan élmu dasar

ActionIQ: Platform Data Pelanggan Generasi Salajengna Pikeun Ngepaskeun Jalma, Teknologi, Sareng Proses

Upami anjeun perusahaan perusahaan dimana anjeun parantos ngadistribusikaeun data dina sababaraha sistem, Platform Data Pelanggan (CDP) ampir diperyogikeun. Sistem sering dirarancang pikeun prosés perusahaan internal atanapi otomatisasi ... sanés kamampuan pikeun ningali kagiatan atanapi data dina sapanjang perjalanan palanggan. Sateuacan Platform Data Pelanggan pencét pasar, sumber daya anu diperyogikeun pikeun ngahijikeun platform sanés ngahambat catetan tunggal bebeneran dimana saha waé dina organisasi tiasa ningali kagiatan di sakitar