ActiveTrail: Platform Email Marketing sareng Marketing Automation Gampang Dipaké

Kalayan cabang di Amérika Serikat, Israél, Jérman, Perancis sareng Amérika Latin, ActiveTrail ngabantosan usaha tina sagala rupi sareng ukuran, di panjuru dunya, pikeun miara hubungan sareng pelangganna. Saprak ngamimitian salaku proyék internal, perusahaan parantos janten panyadia jasa email multi-kanal, nawiskeun platform pamasaran anu maju. Fitur Platform Email Marketing ActiveTrail Kalebet Email Marketing - Gampang ngawangun kampanyeu email responsif anu responsif. Éta alat éksténsif kalebet micu, manajemén kontak, editor gambar, ulang taun