Emphatic: Média Sosial Outsourced Leres Saé

Dursasana média sosial tiasa janten tugas anu pikasieuneun pikeun perusahaan leutik. Nalika kuring aktip tina sudut pandang mérek pribadi, urang paruk henteu nyatakeun strategi sareng sumber anu padet pikeun ayana média sosial perusahaan urang. Éta bakal robih dugi ka ayeuna, nalika urang maju nganggo Emphatic pikeun numutkeun handap agénsi urang. Kami parantos ékspérimén sareng sababaraha outsourcing média sosial pikeun ningkatkeun pidangan paguneman sacara online, tapi kajujuran henteu kantos jalan. Kami sering mendakan pembaruan anu dahsyat, goréng