Ngungkulan Detractors Média Sosial

Jason Falls of Social Media Explorer mangrupikeun jalma anu hébat sareng salah sahiji jalma anu kuring henteu satuju-satuju tapi kuring sok ngahargaan. Jason parantos teras-terasan - damel sareng klien pikeun ngembangkeun strategi média sosialna. Salah sahiji tip naséhat anu kuring bagi ka saréréa nyaéta metodologi Jason pikeun kaayaan anu ngalarang online - Kuring mimiti ngadéngé anjeunna nyarioskeun hal éta di Blog Indiana di 2010. Ngakui hakna