TestFlight: Tés iOS Béta sareng Live App Monitoring

Tés aplikasi sélulér mangrupikeun léngkah kritis dina unggal panggunaan aplikasi mobile. Nalika aplikasi sélulér anu suksés gaduh papacangan anu luar biasa sareng nyayogikeun nilai anu saé pikeun konsumén sareng bisnis, aplikasi mobile buggy sanés ngan musibah anu anjeun tiasa gampang ngalereskeun. Panerapan aplikasi anu rusak atanapi aplikasi anu henteu nganggo kagunaan bakal ambruk nyoko, ningkat ulasan anu goréng… teras nalika anjeun leres-leres ngalereskeun aplikasi, anjeun aya di tukangeun bal. Dina ranah Apple