Pendapat: Saha, Naon sareng Mana ti Pangaruh Marketing

Sababaraha platform téknologi pamasaran umurna resep sapertos anggur anu hadé nalika aranjeunna terus ngaluarkeun masalah anu ngaganggu pemasar. Pendapat siga salah sahiji platform éta. Nalika kami ngadamel tulisan sababaraha taun ka pengker, éta mangrupikeun platform alit anu saé anu dipangaruhan ku topik sareng jalmi - gunana pisan dina waktos éta. Mangtaun-taun saurna sareng mangrupikeun platform pamasaran komprehensif anu tiasa ngabantosan ngembangkeun strategi eusi pikeun perusahaan pikeun kéngingkeun wewenang dina

25 Alat Média Sosial Heboh

Penting pikeun dicatet yén platform média sosial rada béda dina tujuan sareng fitur na. Infographic ieu tina Summit Strategi Media Sosial 2013 ngarecah kategori kalayan saé. Nalika ngarencanakeun strategi sosial perusahaan, jumlah pisan pakakas anu sayogi pikeun manajemén média sosial tiasa ageung. Kami parantos nyusun 25 alat anu saé pikeun ngamimitian sareng tim anjeun, dikategorikeun kana 5 jinis alat: Ngadangukeun Sosial, Paguneman Sosial, Pamasaran Sosial, Analisis Sosial