Kumaha Ngaoptimalkeun Usaha anjeun, Situs, sareng Aplikasi pikeun Milarian Apple

Warta ngeunaan Apple nguatkeun upaya mesin pencari na nyaéta berita anu pikaresepeun dina pendapat abdi. Kuring sok ngarepkeun yén Microsoft tiasa bersaing sareng Google… sareng kuciwa yén Bing henteu leres-leres ngahontal ujung kalapa anu signifikan. Kalayan perangkat kerasna sorangan sareng browser anu dipasang, anjeun panginten aranjeunna tiasa nguih langkung pangsa pasar. Kuring henteu yakin naha aranjeunna henteu acan tapi Google leres-leres ngadominasi pasar kalayan pangsa pasar 92.27% ... sareng Bing ngan ukur 2.83%.

Nomer: Dashboard Widget Terpadu pikeun ios

Numberics ngamungkinkeun pangguna iPhone sareng iPad pikeun nyiptakeun sareng ngarobih dasbor terintegrasi sorangan tina kumpulan pihak katilu anu beuki tumuh. Pilih tina ratusan widget anu tos dirancang pikeun ngawangun tinjauan analytics situs wéb, papacangan média sosial, kamajuan proyék, corong penjualan, antrian dukungan pelanggan, saldo akun atanapi bahkan nomer tina spreadsheet anjeun dina awan. Fitur-fiturna kalebet: Widget anu sateuacana tina sababaraha jinis kalebet angka jangkung, grafik garis, bagan pai, daptar corong, sareng seueur deui Nyiptakeun sababaraha

Hatur Nuhun, Pak Jobs

Obsesi kuring sareng Apple dimimitian nalika sobat kuring Bill Dawson sareng pamajikanana, Carla Ybarra-Dawson mésér kuring AppleTV sataun. Éta anu mimiti ... ayeuna budak kuring gaduh MacBook Pro sareng iPhones, kantor kuring dipinuhan ku Sinema Pameran, iPads, AppleTV anu sanés, iMac sareng Mac Mini Server. Mampir ka kantor kami sakapeung sareng parios éta. Seueur réréncangan kuring anu nyindiran kuring ayeuna ngagaduhan Apple ... kalebet Doug Theis, Adam